جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - نسخهی قابل چاپ |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Fardad-A - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام خوبید؟ ظاهرا" گروهها بخاطر کوئیزهای من خیلی خلوت هست.یعنی بیشتر دوستان ترجیح میدن فقط ناظر باشند. الآن از دوستان هستند؟ |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - f_a - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
سلام نه ما هستیم الان شلوغش میکنیم... |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Parva - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: ظاهرا" گروهها بخاطر کوئیزهای من خیلی خلوت هست.یعنی بیشتر دوستان ترجیح میدن فقط ناظر باشند.سلام ، نماز روزتون قبول حق، و عرض خسته نباشید. تمام تلاشم رو کردم تا امروز برای اولین بار تو این گروه ها باشم ولی زیاد آمادگی ندارم. |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - SaMiRa.e - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: حالا نمیشه توسایت بذارین؟سوالات که هست . مانیز حضور داریم . |
RE: جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Sunshine Off - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام.خسته نباشید.بفرمایید.تا وزنه برداری شروع نشده بفرمایید. |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Fardad-A - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
در مورد مبحث این جلسه هیچکدامتون سوالی نفرستادین. نکنه نمیخونید؟ ولی از بخش معادلات بازگشتی و پیچیدگی هنوز سوالاتی مونده. بعضی هم گفتند بخاطر کوئیز ترجیح میدن فقط نگاه کنند. تو این جلسه اول یه سوال حضوری در مورد داده ساختارهای خطی میذاریم و بحث میکنیم .ببینیم چی میشه. شاید هم دیده باشید. اگه نظری دارید بفرمایید تا من سوال را تایپ کنم. |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Pegasus - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
بله درست میگن لطفا سوالات رو بذارین تا بعد بریم که انشالا ایران برنده میشه |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - f_a - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
بیشتر شبیه مسابقه دوووو هستتتتت........... |
RE: جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - SaMiRa.e - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ب.ظ
راستش مبحث این جلسه قسمتی تا حدودی راحت بود . سوالاش سخت نبود که ! |
RE: جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - f_a - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در مورد مبحث این جلسه هیچکدامتون سوالی نفرستادین. نکنه نمیخونید؟ نه بابا میخونیم اما یکم کم کاری میکنیم شما ببخشید... |
RE: جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Pegasus - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۱۳ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در مورد مبحث این جلسه هیچکدامتون سوالی نفرستادین. نکنه نمیخونید؟ من یه سوال براتون فرستادم البته چند روز قبل در مورد الگوریتم جستجوی دودویی در آرایه ها به صورت pdf |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Fardad-A - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۵ ب.ظ
ماتریس n *n که بجز عناصر بالای قطر اصلی و عناصر قطر اصلی سایر عناصر صفر باشند ماتریس هسنبرگ نامیده میشود. اگر عناصر غیر صفر را بصورت ستونی در یک آرایه یک بعدی ذخیره کنیم ، عنصر Hess(i,j که عنصر غیر صفر ماتریس است در چه اندیسی از بردار ذخیره خواهد شد. میخواهید بدستش بیارید. |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Fardad-A - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
دوستان حلاشون را بذارند . که اگه میخواهید برید منتظر نشید. |
جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Fardad-A - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
اگه مایلید مسابقه ببینید حل هاتون را برایم بفرستید. چند تا سوال دیگه هم هست که براتون ایمیل میکنم. تو هفته حلش کنید. ساعت ۲۳:۱۵ بر میگردم. |
RE: جلسه چهارم :ساختارهای داده خطی - Sunshine Off - 13 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ ب.ظ
اول چون بصورت ستونی ویک بعدی باید طبق فرمول حل بشه که:j*j-1/2+iفکرکنم همینه.البته اگر از ۱شروع بشه.واگرازصفرشروع بشه باید آخرش منهای۱بشه. درسته؟ |