تالار گفتمان مانشت
چطوری سحر خیز شیم ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

چطوری سحر خیز شیم ؟ - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ

سلام
من خیلی شنیدم که سحر خیزی خوبه. امتحانم کردم واقعا خوبه. ولی مشکلی که دارم اینه که اصلا عادت ندارم صبح زود از خواب پاشم.
بیشترش هم به خاطر اینه که شب دیر می خوابم. ( اینترنت و کار های عقب افتاده و ... )
مقاله های زیادی در این باره توی اینترنت هست ولی هیچ کدوم برای یک کامپیوتری نوشته نشده.
خواستم بپرسم هیچ کدوم از شماها با این مشکل کنار اومدید؟
راستی وقتی هم شب زود می خوابم و صبح زود پامیشم بعد از ۲ ساعت باز خیلی خوابم می گیره !Big Grin ( عادت نداریم دیگه Wink)
راه حلی؟ چیزی ؟
متشکرم

RE: چطوری سحر خیز شیم ؟ - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط:  سلام
من خیلی شنیدم که سحر خیزی خوبه. امتحانم کردم واقعا خوبه. ولی مشکلی که دارم اینه که اصلا عادت ندارم صبح زود از خواب پاشم.
بیشترش هم به خاطر اینه که شب دیر می خوابم. ( اینترنت و کار های عقب افتاده و ... )
مقاله های زیادی در این باره توی اینترنت هست ولی هیچ کدوم برای یک کامپیوتری نوشته نشده.
خواستم بپرسم هیچ کدوم از شماها با این مشکل کنار اومدید؟
راستی وقتی هم شب زود می خوابم و صبح زود پامیشم بعد از ۲ ساعت باز خیلی خوابم می گیره !Big Grin ( عادت نداریم دیگه Wink)
راه حلی؟ چیزی ؟
متشکرم

سلام دوست من
این که مشکلی نیس شما با شروع ماه مبارک صبح زود ها که پا میشی برای سحری وقتی نوش جان کردی بعدشم نماز و کار ها...
بعدشم میشینی پای درسا...تا یه ماه که این کارو کنی خود به خود عادت میکنی....
شب ها هم باید زود بخابی دیگه....دیگه ۱۲ تو جات باشیBig Grin

چطوری سحر خیز شیم ؟ - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ

شما امتحان کردین؟
الان سحر خیزید ؟
من یه راه حل عملی می خوام

RE: چطوری سحر خیز شیم ؟ - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط:  شما امتحان کردین؟
الان سحر خیزید ؟
من یه راه حل عملی می خوام

آره من امتحان کردم...
اصلا راه کار عملی میخاین؟ مگه خانواده برای سحر پا نمیشن شما هم با اونا پاشین
این ماه فرصت خوبیه که خودمون رو به سحر خیزی عادت بدیم

چطوری سحر خیز شیم ؟ - milad_rahimi - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ

علیرضا جان بازم سلام.
منم مشکل تورو داشتم.ولی پارسال که شاغل نبودم رفتم کتابخونه و مشکلم حل شد.ینی صبحا درس میخوندم و شارژهم بودم.ولی اوایلش واسم سخت بودا.دگه کم کم عادت کردم.

RE: چطوری سحر خیز شیم ؟ - Masoud05 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ

همه چیز بسته به عادت انسانها داره ، چند روز صبح زود بیدار بشی تمومه،من خودم سال ۸۹ که برای کنکور میخوندم ، معمولا صبح ها ساعت ۱۰ - ۱۱ بیدار میشدم ، ۳ یا ۴ روز بعد از کنکور رفتم سربازی ، فقط ۲ یا ۳ روز اول صدا میزدن که بیدار بشیم ، از روز سوم یا چهارم ، خودم به طور اتوماتیک ساعت ۴ صبح بیدار میشدم .

برای مشکل خواب آلودگی هم از قهوه یا کافی میکس استفاده کن ، اما همونطور که گفتم نهایتاً ۱ هفته کسل هستی و بعدش درست میشه

چطوری سحر خیز شیم ؟ - alirezad - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ

انشاا... بتونم با این راهنمایی هایی که کردید سحر خیز بشم تا کام روا بشم.
سپاس از همگی

چطوری سحر خیز شیم ؟ - maryami - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ

یه راه حلی که واسه سلامتی هم مشکلی نداشته باشه اینه که مثلا فردا صبح یه ربع زودتر از امروز بیدار شین. ۳ روز اینجوری باشه باز یه ربع زودتر

یه مثال می زنم. مثلا اگه امروز ساعت ۹ و نیم پاشدین فردا تا ۳ روز ساعت ۹ و ربع بیدار شین. بعد تا ۳ روز زمان بیداریتون ۹ باشه. همینجوری یه ربع یه ربع کم بشه تا به ۱ ساعت برسه.
زمانی که ۸ و نیم بیدار شدین یعنی ۱ ساعت زودتر از اولش که عادت داشتین ۱ هفته نگه دارین و زمان بیداریتون تا ۱ هفته ۸ و نیم باشه

باز ۳ روز ۳ روز یه ربع یه ربع کم کنین تا به ۱ ساعت برسه و باز ۱ هفته همون موقع از خواب بیدار بشین

این سیستمی هست که تدریجیه اما واسه بدن هیچ ضرری نداره

RE: چطوری سحر خیز شیم ؟ - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۵ ب.ظ)alirezad نوشته شده توسط:  انشاا... بتونم با این راهنمایی هایی که کردید سحر خیز بشم تا کام روا بشم.
سپاس از همگی

ایشاللهShy

موافقم