تالار گفتمان مانشت
مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - نسخه‌ی قابل چاپ

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - The BesT - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ

سلام

گهگاهی که لپ تاپ روشن هست و دارم کاری انجام میدم،یک دفعه صفحه آبی رنگی میاد که تاجایی که باسرعت خوندم نوشته که سیستم شما درحال آسیب است و .... و از ۱تا ۱۰۰شمارش میشه و بعد سیستم ریست میشه،ممکنه این روال چندین و چندبار پشت سرهم رخ بده یا ۱بار فقط رخ بده و تا چندروز دیگه اینطوری نشه!!!!!
وقتی هم که سیستم ریست شد،موقع بالا اومدن ویندوز ، انگار مثل صفحات اینترنت که آروم آروم لود میشن،صفحه ویندوز هم آروم آروم لود میشهBig GrinBig Grin
بعضی وقتها هم یک صداهای تیک تاک عجیب غریبی میده که آدم احساس میکنه الان لپ تاپ میترکه!!!!ConfusedConfused

حالا با این اوصاف بفرمایید باید چکار کنم؟؟Cool

RE: مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - H.Mohammadi - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:  سلام

گهگاهی که لپ تاپ روشن هست و دارم کاری انجام میدم،یک دفعه صفحه آبی رنگی میاد که تاجایی که باسرعت خوندم نوشته که سیستم شما درحال آسیب است و .... و از ۱تا ۱۰۰شمارش میشه و بعد سیستم ریست میشه،ممکنه این روال چندین و چندبار پشت سرهم رخ بده یا ۱بار فقط رخ بده و تا چندروز دیگه اینطوری نشه!!!!!
وقتی هم که سیستم ریست شد،موقع بالا اومدن ویندوز ، انگار مثل صفحات اینترنت که آروم آروم لود میشن،صفحه ویندوز هم آروم آروم لود میشهBig GrinBig Grin
بعضی وقتها هم یک صداهای تیک تاک عجیب غریبی میده که آدم احساس میکنه الان لپ تاپ میترکه!!!!ConfusedConfused

حالا با این اوصاف بفرمایید باید چکار کنم؟؟Cool

یه کم عجیبه!! باز اینجا مطرح کنید شاید کاربرا تونستن جواب بدن.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - Eternal - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:  حالا با این اوصاف بفرمایید باید چکار کنم؟؟Cool
سلام
به نظر من مشکل مربوط میشه به فن لپ تاپ چون هم صدا میاد و هم صفحه آبی و ریست میشه این مشکل در pc مربوط میشه به اختلال در فن سی پی یو، از این رو به نظر من اشکال از فن هستش. چون فن خوب کار نمیکنه صدا میده و چون نمیتونه cpu رو خنک کنه صفحه آبی ظاهر میشه و در نهایت ریست میشه.

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - The BesT - 28 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:  حالا با این اوصاف بفرمایید باید چکار کنم؟؟Cool
سلام
به نظر من مشکل مربوط میشه به فن لپ تاپ چون هم صدا میاد و هم صفحه آبی و ریست میشه این مشکل در pc مربوط میشه به اختلال در فن سی پی یو، از این رو به نظر من اشکال از فن هستش. چون فن خوب کار نمیکنه صدا میده و چون نمیتونه cpu رو خنک کنه صفحه آبی ظاهر میشه و در نهایت ریست میشه.

ممنون.
البته برای لپ تاپ فن خریدم و دایم با فن خنک هست.ولی خب نمیدونم مشکل از چیه.
Sad

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - Bache Mosbat - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ

آیا رم لپتاپتون رو ارتقا دادین؟
لپتاپتون مارک دل هست؟
ویندوز هم عوض کردین؟ مشکل حل نشده؟

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - The BesT - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  آیا رم لپتاپتون رو ارتقا دادین؟
لپتاپتون مارک دل هست؟

نه.رم را ارتقا ندادم.اصلا تغییراتی در سخت افزار ایجاد نکردم
بله.مارک DELLمدل A860هست
نه.ویندوز عوض نکردم.!!

RE: مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - MoonRise - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ق.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط:  آیا رم لپتاپتون رو ارتقا دادین؟
لپتاپتون مارک دل هست؟

نه.رم را ارتقا ندادم.اصلا تغییراتی در سخت افزار ایجاد نکردم
بله.مارک DELLمدل A860هست
نه.ویندوز عوض نکردم.!!
میدونم یکی دیگه سوال داره اما منم جسارتاٌ همین جا سوالم رو میپرسم
پاور کامپیوتر رو بدون کابل برق چطوری میشه تست کرد سالمه یا نه؟

RE: مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - Bache Mosbat - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:  نه.رم را ارتقا ندادم.اصلا تغییراتی در سخت افزار ایجاد نکردم
بله.مارک DELLمدل A860هست
نه.ویندوز عوض نکردم.!!

تو لپتاپ های دل و بعضی مدل های سونی این مشکل هست. اگه مدل لپتاپتون رو سرچ کنین می بینین که زیاده. اگه نرم افزاری جدیدی نصب کردین ممکنه به خاطر اون باشه که سازگاری نداره. در کل با عوض کردن ویندوز به احتمال زیاد مشکلتون حل می شه.

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - one hacker alone - 30 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ

این مشکل به خاطر هارد هست
در ضمن باید ویندوز با هارد شما سازگار باشه
این موضوع دیگه خیلی بدیهی شده و نیاز به توضیح نداره

مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری سیستم!! - f.b - 31 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۱ ب.ظ

صفحه آبی رنگ بیشتر مربوط به مشکل رم میشه البته توی pc