سوال ۵۰و۵۲و۵۴ دولتی سال ۱۳۸۵ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۵۰و۵۲و۵۴ دولتی سال ۱۳۸۵ - پشتکار - ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ
در مورد سوال ۵۰ فقط میخوام بدونم چرا حذف شده و چرا گزینه دوم صحیح نیست؟ در مورد سوالات ۵۲و۵۴ هم یه توضیح بدید اصلا سر در نیاوردم مرسی |
۵۰و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - atharrashno - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ
در مورد سوال ۵۰ تعداد کل گرهها ۱۰: n=7 k=3 در گزینه ۲ صدق نمی کنه(شکلشو بکشین) سوال ۵۲: هر بار فراخوانی بازگشتی روی فرزند چیپ و بعد فرزند راست همراه با تغیر مقدار inc تابرسی به برگ در برگ ۳ را با۲مقایسه میکنی چون مقدارش بیشتر پس باباشون=مقدار قبلیش+inc(که در این مرحله ۲ هست)=۴+۲=۶ همین طور بالا برین تا مقدار گره هفت بشه ۸ گره پنج میشه ۵ پس بیشترین مقدار کلید هشت خواهد شد ۵۳: این همون الگوریتم حاصل جمع زیر مجموعهها با تکنیک عقب گرده |
RE: 50و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - پشتکار - ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: در مورد سوال ۵۰ وقتی گفته درجه تمام عناصر داخلی k باشه، پس نمی تونه درجه عنصری کمتر یا بیشتر از k باشهریال پس با ۱۰ گره درست نیست باید ۱۱ گره باشه که اگه اینطوری باشه پس عناصر خارجی یا همون n=6 میشه و بازم گزینه دوم صحیحه. |
RE: 50و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - Aurora - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ ب.ظ
چرا درسته . گزینه ۲ رو نقض می کنه. [attachment=5552] |
RE: 50و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - atharrashno - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۵ ق.ظ)atharrashno نوشته شده توسط: در مورد سوال ۵۰ گره ۴ گره داخلی نیست.شکلش مد نظر من همین شکل سعیده است |
RE: 50و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - پشتکار - ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ
نقل قول: وقتی گفته درجه تمام عناصر داخلی k باشه، پس نمی تونه درجه عنصری کمتر یا بیشتر از k باشهریال پس با ۱۰ گره درست نیست باید ۱۱ گره باشه که اگه اینطوری باشه پس عناصر خارجی یا همون n=6 میشه و بازم گزینه دوم صحیحه. دوستان من می دونم اینی رو که گفتید. بالاخره هر چی باشه سوال حذف شده. ولی من یه چیز دیگه دنبالش می گردم. الان جمله ای که نوشتم درسته؟ اگه نه اشتباهم کجاست؟ |
RE: 50و۵۲و۵۴ سال ۱۳۸۵ - atharrashno - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:نقل قول: وقتی گفته درجه تمام عناصر داخلی k باشه، پس نمی تونه درجه عنصری کمتر یا بیشتر از k باشهریال پس با ۱۰ گره درست نیست باید ۱۱ گره باشه که اگه اینطوری باشه پس عناصر خارجی یا همون n=6 میشه و بازم گزینه دوم صحیحه. خوب دوست بزرگوار این جمله ای که شما نوشتین قسمت اولش ناقصه درجه عنصری که داخلی باشد نمی تواند بیشتر یا کمتر از k باشد بنابرین با ۱۰ گره هم میتوان درختی با این ویژگی رسم کرد |