![]() |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ
۱۲ تا سوال از هوش ، آمار و احتمال و گسسته براتون طرح کردم . بر پایه تست های کنکور دولتیه . سطحش متوسطه . سوالها مفهومین . بچه ها بیایید بگید زمانش کی باشه ؟ |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - professional - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ب.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ من واسه هوش شرکت میکنم حتما گسسته هم خوبه اما محاسبات زیاد بلد نیستم. ![]() |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - *Najmeh* - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ب.ظ
فکر کنم کار جالبی باشه اگه درسم نخونی این ازمون باعث میشه دانسته هات یادت نرن |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - s.sadri - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ
از گسسته و هوش استفاده خواهم کرد منبع سوالات چه چیزی خواهد بود؟ آیا تالیفی هستند؟ یا سوالات کنکورهای گذشته؟ |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - behnaz110 - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
سلام.من هم گسسته و هوش شرکت می کنم. ممنون که به فکرمون هستید. |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ب.ظ)s.sadri نوشته شده توسط: از گسسته و هوش استفاده خواهم کرد سوالات تالیفیه ولی بر مبنای سوالات دولتی سالهای گذشته / |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - zeinab - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ
سلام. منم گسسته و هوش. عذر میخوام هدفتون از انجام چنین کاری چیه؟ مرسی. |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - ihelpu - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۲ ب.ظ)zeinab نوشته شده توسط: سلام. منم گسسته و هوش. عذر میخوام هدفتون از انجام چنین کاری چیه؟ هدفش همه چی میتونه باشه . شاید بخوام آمادگی پیدا کنم برای تاسیس سایت آموزن حرفه ای یا اینکه خودم به دروس مسلط بشم و .... محاسبات رو حذف کردم چون تستهاش خیلی تکراریه . سوالات ۵ گزینه ایه . سوالات حفظی و نکته ای نداریم. بعضی سوالت خیلی سخته . آدرس سایت رو بعدا اعلام میکنم . خدماتی که بهتون میدیم : ۱) کارنامه کامل : درصد و کدوم تست رو غلط زدید کدوم رو درست ۲) رتبه بندی شما بین سایر شرکت کنندگان ۳) رتبه یا رتبه های برتر به تناسب شرکت کنندگان |
اگه سایت آزمون آزمایشی رایگان برای گسسته و محاسبات و هوش و آمار بزنم شرکت می کنید ؟ - zeinab - 10 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ب.ظ
اما حالا زود نیست ؟!! چون فکر میکنم تعداد کمی از بچه ها هستن که خونده باشن! چجوری برگزار میشه؟ میشه بیشتر توضیح بدین. مرسی |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
بچه ها ۱۲ تا سوال ۵ گزینه ای . حتما شرکت کنید . زمانش رو خودتون به تفاهم برسین هفته آینده چه روزی چه ساعتی؟ |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - *Najmeh* - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ق.ظ
به نظر من اگه ساعتش صبح یا ظهر باشه خیلی خوبه |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - zeinab - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ
روزش رو خودتون تعیین کنین بهتره!! تاحالا چند نفر اعلام آمادگی کردن؟؟ سعی کنین این تاپیک منسجم تر باشه! |
آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - egm1176 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ ق.ظ
منم شرکت می کنم. ![]() |
RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - ihelpu - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
سایت رو راه انداختم اما هنوز کامل نشده . به بزرگی خودتون ببخشید . الان حالت مسابقه نداره خودتون برید تو سایت سوالها رو حل کنید و بعدش کارنامه و درصدتون رو ببینید . فقط یبار میتونید دکمه ارسال پاسخ رو بزنید . اگه سوالی ایراد داشت ببخشید چون بیشتر سوالات تالیفیه و خیلی هم وقت نداشتم حتی سوالات کنکور هم ایراد داره چه برسه به من حقیر . بچه ها یه سری سوالات جدیده حتما برید یه تستی کنید خودتونو . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آزمون آزمایشی رایگان گسسته و هوش و آمار : اعلام حضور کنید برای ساعت برگزاری . - Mahbanoo313 - 22 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ)ihelpu نوشته شده توسط: سایت رو راه انداختم اما هنوز کامل نشده . به بزرگی خودتون ببخشید . من وقتی سایت رو باز می کنم و میخوام ثبت نام کنم نمیشه !!! روی دکنه ثبت نام که میزنم یه صفحه سفید باز میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته !!! |