تالار گفتمان مانشت
استخدام مخابرات ایران - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
استخدام مخابرات ایران - admin - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ب.ظ

ثبت نام برای جذب ۲۵۰۰ نفر نیروی متخصص در شرکت مخابرات ایران از صبح امروز آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، ثبت نام برای جذب ۲۵۰۰ نفر از روز ۱۶ خرداد ماه و از طریق سایت این شرکت به آدرسwww.tci.ir آغاز و تا پایان وقت اداری ۲۲ خرداد ادامه دارد .

به متقاضیان گرامی توصیه می شود در مهلت مقرر به نشانی داده شده مراجعه و با تکمیل فرم ثبت نام در آزمون شرکت کنند . یادآوری می شود، آزمون استخدامی مذکور در نیمه دوم تیرماه برگزار می شود .

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

استخدام مخابرات ایران - yaser_ilam_com - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ

من واسه استان ایلام نگاه کردم : فقط یه آقا و یه خانم میخواد اما دو نکته جالب :

یکی در تبصره هاست :خانواده شهدا و جانبازان و کارمندان پیمانی و فرزندان بازنشستگان همه امتیاز ویژه دارند

دومی هزینه این امتحان که فکر کنم ۲۵۰۰۰ تومان باشه موندم واقعا این امتحان این همه هزینه باید داشته باشه

استخدام مخابرات ایران - خانه سبز - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۹ ب.ظ

(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط:  من واسه استان ایلام نگاه کردم : فقط یه آقا و یه خانم میخواد اما دو نکته جالب :

یکی در تبصره هاست :خانواده شهدا و جانبازان و کارمندان پیمانی و فرزندان بازنشستگان همه امتیاز ویژه دارند

دومی هزینه این امتحان که فکر کنم ۲۵۰۰۰ تومان باشه موندم واقعا این امتحان این همه هزینه باید داشته باشه
تایید میشه شهر ما هم ۲ مرد و ۲ زن می خواد
یکی نیست بگه خب کسی که پارتی نداره و هیچ امتیازی بهش نمیگره باید چیکار کنه احیانا بره بمیره؟؟؟
........ ............... ............... .....................
تازه بعدش نوشتن حتی این مراحل طی بشه بصورت ازمایشی مثل موش ازمایشگاه زیرنظری ۱ تا ۳ ماه بعدش بصورت ادواری باهات قرار داد می بندن!!!!!!(اینم امنیت شغلیش)
واقعا تشکر می کنم.

استخدام مخابرات ایران - aatwo - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ق.ظ

متاسفانه این گونه استخدامیها فقط ابزاری برای پول درآوردن شده حساب کنید هزاران نفر شرکت می کنند و هزاران هزارها !!! تومن جمع می کنن !!!!!!!!!!!
یک سوال دارم شما فکر می کنید با این همه امتیازات ویژه برای یک عده خاص و تعداد داوطلبان شانس قبولیتون رو چقدر ارزیابی می کنید؟

استخدام مخابرات ایران - ali - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ق.ظ

....هوچی

استخدام مخابرات ایران - arixooo - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۲ ق.ظ

من که فکر میکنم اگه آدم با دانش روز کنکورش توی این آزمون ها شرکت کنه..سوالات تخصصی شو ۱۰۰ میزنه...اما خوب بعدش مصاحبه هست و همه اینها...اما یکی از دوستام بدون پارتی شرکت نفت قبول شد...تا قبل از اون شک داشتم کسی بدون رابطه بتونه بره توی این شرکت ها استخدام شه...(حالا یه سری فارغ التحصیل های دانشگاه های دولتی رو کاری ندارم)اما این دوستم دانشگاه آزادی بود...خیلی راحت استخدام شد...پس اصلا فکر نکنید چیز عجیبیه...ما کنکور و زمین زدیم..این که دیگه بچه بازیه..به قول حضرت آقا...ما میتوانیم..

استخدام مخابرات ایران - *Najmeh* - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ق.ظ

خوبه حداقل شهر شما ۲تا استخدام داره خوزستان که اصلا توی هیچ شهرستانی نه مرد میخوان نه زنSad
برین خدارو شکر کنید

استخدام مخابرات ایران - mis masi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ق.ظ

نمیدونم یعنی۵۰ نفر ارزش شرکت داره؟چه درسایی تو ازآزمونوش هست

استخدام مخابرات ایران - admin - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ

چرا این‌قدر آیه یاس می‌خونید؟ مثل اینه که بگید: کنکور ارشد که همش ۲۰۰ نفر می‌گیره، پس چرا این همه آدم شرکت می‌کنن؟
ظرفیت پذیرش هر جایی یه سری محدودیت‌ها داره.
در مورد آزمون، بیشتر دوست‌های من تو شهر خودمون که تو ارشد رتبه خوبی آورده‌اند و یا معدل کارشناسی‌شون خوب بود توی آزمون رتبه ۱ شدن و همگی هم الان استخدام اون نهاد هستند. این آزمون‌ها شیوه پارتی‌بازی توی استخدام رو یه خرده محدود کرده و اوضاع خیلی بهتر از قبل شده.
در مورد سهیمه شاهد: طبق مصوبه‌هایی که بوده فکر کنم ۳۰ درصد هر نوع استخدامی‌ای به سهمیه ایثارگری تعلق می‌گیره. مشکل از نهادهای برگزار کننده آزمون نیست، این یه قانونه که تصویب شده. نکته جالب‌ترش البته اینه که در جاهایی که ۱ نفر رو می‌خوان معمولاً کل سهمیه به شاهد تخصیص پیدا می‌کنهBig Grin (البته اگه متقاضی شاهد داشته باشه).
البته طبق معمول درخواست دارم که این بحث حاشیه‌ای رو (در مورد سهمیه شاهد) ادامه ندیم و بیشتر به بحث خود استخدام متمرکز بشیمSmile

استخدام مخابرات ایران - sepid - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ

یه سوال الان اینجا پیش میاد اینه که واقعا اینا ۲۵هزار تومن پول ثبت نام واسه هر شخصی رو میخوان چی کار کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوریه که دادگستری ۶ تومن بود پول ثبت نامش ولی این یکی ۲۵ تومن!!!
بحث پولش حالا مهم نیس، خب واقعا می ارزه به اینکه باهاش بتونی سرکار بری، ولی خب آدم احساس میکنه یه جورایی ملت رو سرکار گذاشتن و دارن کلاه برداری میکنن.
میدونین چن نفر ثبت نام میکنن و اینا چقدر گیرشون میاد از این هزینه ی ثبت نام ها!!

استخدام مخابرات ایران - saghi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ

حالا دوستان از این حرفا بگزریم یک سوال واسه درسایی که معرفی کردن چی بخونیم ؟؟؟؟ مثلا شبکه و....

استخدام مخابرات ایران - sarbaz1214 - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ب.ظ

(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ)saghi نوشته شده توسط:  حالا دوستان از این حرفا بگزریم یک سوال واسه درسایی که معرفی کردن چی بخونیم ؟؟؟؟ مثلا شبکه و....
تو لینک زیر ، قسمت "موارد آزمون " :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

استخدام مخابرات ایران - zzsnowdrop - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ب.ظ

ای بابا اگه بخواد بشه حتی اگه یک نفر هم شهرتون بخواد میشه.
در هر حال مشهد که ۳ نفر خانم میخواد و ازین ۳ نفر یک نفر جزو ۳۰% سهمیه مربوط به خانواده هشادا جانبازان خود مخابرات میره.میمونه ۲ نفر.
خدا رو چه دیدید شاید شد.
شاید شاید شاید.
به احتمال یک میلیونم درصد

استخدام مخابرات ایران - saghi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ

دوست عزیز منبعی که باید بخونیم از روش رو گفتم

استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ

سلام
آیا فقط بومی استخدام میشن؟
یعنی هر کی تو شهر خودش؟
یا استان خودش؟