اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - خانه سبز - ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ
درود همه کتاب ها واگذار شد تایپیک بسته شود |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - jazana - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ
کار خوبیه موفق باشین |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - خانه سبز - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: کار خوبیهممنون ولی کم کم دارم فکر می کنم کسی نیاز نداره.... هیچ کسی پیام نداده تا حالا |
RE: اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - Masoud05 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ ب.ظ)mehrdad_rabbi نوشته شده توسط:(27 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ ب.ظ)a54m4m نوشته شده توسط: کار خوبیهممنون یکم پیدا کردن همچین شخصی سخته که هم وضعیت مالی بدی داشته باشه در حدی که نتونه کتاب بخره و هم بخواد ارشد کامپیوتر بده . منم آخر سر کتابام رو دادم به یه دوستم که از لحاظ مالی یکم پایین بود و خرید کتاب براش سخت ( و نه غیر ممکن ) بود ناامید نشو ، نیتت خیره ، اجرت با خدا |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - M.Amin.M - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
کار بسیار بسیار درستی میکنی...خیلی خوشم اومد....اجرت با خدا.موفق باشی دوست گلم. |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - Parva - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ق.ظ
اشا... که فرد موردنظر پیدا میشه و کتابها هم دستش میرسه اجر این کار خیرتون با خدا |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - Alireza_1387 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
من یه همچین کسی رو می شناسم برای گرفتن بسته باید چیکار کنم |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - abji22 - 01 مهر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سلام من کتاب شبکه رو خیلی نیازش دارم اما قدیمیه یعنی چی؟ |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - hami_r_2005 - 04 مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
من بیشتر شونو میخوام .... اگه به کسی ندادین خیلی دنبال این کتابام سیستم عامل پوران پژوهش اقای موسوی طیبی ۳- زبان تخصصی راهیان ارشد ۴- معماری پارسه ۵- شبکه پارسه(کتاب قبلی پارسه) ۶- مهندسی نرم افزار پارسه(کتاب قبلی) ۷- هوش مصنوعی پارسه(سال ۸۸) ۸- جزوه دست نویس سیستم عامل استاد عابد سلیمی |
RE: اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - DrMohammad - 05 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ق.ظ
من شبکه احتیاج دارم هیچ مرجع و کتابی از شبکه ندارم! ساختمان طورانی رو هم میخوام. بقیه چیزا رو دیروز رفتم انقلاب خریدم [undefined=undefined]با خودم عهد کردم اگه اونجایی که باید, قبول شدم منم همین کار این دوست خوب رو انجام بدم (همه کتابام رو اهدا کنم به بچه های مانشت)[/undefined] ایشالا خدا قبول کنه |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - pesaredelsokhte - 06 مهر ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ق.ظ
من احتیاج دارم ! اگر هنوز ندادید بره ، به بنده اطلاع بدید |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - reza777gh - 08 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ق.ظ
سلام هرچند بعیده هنوز مونده باشن :| ولی سیستم عامل پوران معماری پوران رو در صورت امکان میخوام |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - hgm13681368 - 27 مهر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
شبکه پارسه مهندسی نرم افزار پارسه رو میخام اگه امسال قبول شم همه کتابامو میدم به مانشت |
اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - آرش ۱ - ۲۷ مهر ۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ ب.ظ
اگه کتابی مونده باز اطلاع بدید من میخوام |
RE: اهدای تعدادی کتب کنکوری مخصوص ای تی و کامپیوتر - hadis.v - 29 مهر ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: سلامسلام منم کتاب معماری پارسه و پوران رو میخوام. مرسی |