ارشد اولی! ۲۰ هزار! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ارشد اولی! ۲۰ هزار! - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ
سلام من تازه امسال ترم چهار کارشناسیم(مهندسی نرم افزار - پیام نور) تمام میشه! واسه کنکور امسال هیچی نخونده بودم! چه برسه به تست کار کردن! + این همه درس پاس نکرده. با این ترم تازه ۸۶ واحد پاس میکنم! با این اوضاع نتیجه م خوب شد؟؟!!!!! به اینجا هم یه سری بزنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - SaMiRa.e - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
شما کلا اعتمادبه نفستون عالیه انشاالله ارشدهای بعدی تک رقمی میشید .. |
!!!!!!! - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ
ان شاءالله ارشد بعدی نفر اول تمام رشته ها شم!!!!!!!! |
RE: !!!!!!! - Hermione - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ
انشاالله مام برات دعا میکنیم ولی من بیشتر به فکر خودمم که با رقیبی مثل تو چیکارکنم سال بعد |
ارشد اولی! ۲۰ هزار! - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ ب.ظ
کار خاصی نمی خواد بکنید فقط رقابت سالم!!! |
ارشد اولی! ۲۰ هزار! - nomad:D - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ
ولی من رقابت سالم اعتقادی ندارم. شما مواظب خودت باش ( شوخی بود ) ولی من رتبه یکه معماری رو به شما نمیدم |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - Mansoureh - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
چه جالب! من نمیدونستم چنین رتبه ای هم وجود داره! بابا ترم چهارم چه انتظاری داری؟! همین که برای اولین بار ارشد دادی خیلیه... آفرین... |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: ولی من رقابت سالم اعتقادی ندارم. اون رتبه رو که من از الان رزو کردم! همچنین رشته های دیگه! مگر رتبه ی یک رشته الهیات رو بگیری!!!!!!!!!!!!!!! (۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)Mansoureh نوشته شده توسط: چه جالب! من نمیدونستم چنین رتبه ای هم وجود داره! خواهش.... |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - nomad:D - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)mamal3 نوشته شده توسط:(08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: ولی من رقابت سالم اعتقادی ندارم. باشه بخشیدمش به شما ))))))))))))))) |
ارشد اولی! ۲۰ هزار! - admin - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ
از روی این کارنامه میشه فهمید که تعداد شرکت کنندههای کنکور حدود ۲۶۰۰۰ نفر بودن |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: از روی این کارنامه میشه فهمید که تعداد شرکت کنندههای کنکور حدود ۲۶۰۰۰ نفر بودن اوه اوه صاحبش اومد! دست شما درد نکنه، یعنی ما دیگه اینقدر اووتیم!!!!!!!! |
............... - mamal3 - 08 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
. . . . . , |
ارشد اولی! ۲۰ هزار! - ۸۶۲۲۲۲۸۲۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ
فک کنم سفید میزاشتی رتبت بهتر می شد (; |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - a.hooshmand - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)۸۶۲۲۲۲۸۲۲ نوشته شده توسط: فک کنم سفید میزاشتی رتبت بهتر می شد (; فکر نکنم درصد منفی با صفر فرقی داشته باشد. البته مطمئن نیستم کسی در این ضمیمه اطلاعاتی دارد؟ |
RE: ارشد اولی! ۲۰ هزار! - hamidkhl - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ ب.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط:(09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ)۸۶۲۲۲۲۸۲۲ نوشته شده توسط: فک کنم سفید میزاشتی رتبت بهتر می شد (; فرق داره! |