۲۸ علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
۲۸ علوم کامپیوتر - amin53 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ق.ظ
ریاضی ۵۲ الگوریتم ۴۶ گسسته ۴۴ اصول سیستم ۴۴ اتومات ۲۷ انالیز ۲ زبان ۰ معدل ۱۵:۸۰ |
۲۸ علوم - Xilinx - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ق.ظ
تبریک میگم |
۲۸ علوم - p.parsaee - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ ق.ظ
درصد ریاضی تون بسیار خوبه. تبریک میگم |
۲۸ علوم - Msccom - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ق.ظ
تبریک میگم |
۲۸ علوم - asghar1 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ
تبریک میگم انشالله موفق باشید |
۲۸ علوم کامپیوتر - hajar2261 - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ق.ظ)amin53 نوشته شده توسط: ریاضی ۵۲سلام دوست گرامی . تبریک عرض می کنم . میشه لطف کنید سری به اینجا بزنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Re: ۲۸ علوم کامپیوتر - Amir V - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ق.ظ
عالیه. انشالله مقاطع بالاتر. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
۲۸ علوم کامپیوتر - ف.ش - ۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ
تبریک میگم |
RE: ۲۸ علوم کامپیوتر - riga - 13 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: تبریک میگم بهتون تبریک میگم واقعا انتخاب اولتون کجاس؟ |
۲۸ علوم کامپیوتر - sd_javadi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ
ایول ریاضی !!! مبارک باشه ، شاید همکلاس شدیم. |
RE: ۲۸ علوم کامپیوتر - amin53 - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: ایول ریاضی !!! مبارک باشه ، شاید همکلاس شدیم. فکر نکنم من ۲ سال پیش شریف علوم میخوندم ولی انصراف دادم ایندفعه هم شریف نزدم |
۲۸ علوم کامپیوتر - sd_javadi - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)amin53 نوشته شده توسط: فکر نکنم من ۲ سال پیش شریف علوم میخوندم ولی انصراف دادم ایندفعه هم شریف نزدممگه من گفتم که شریف ؟ امیرکبیر نمیای ؟ |
RE: ۲۸ علوم کامپیوتر - parsaNA - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)amin53 نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۳۹ ب.ظ)sd_javadi نوشته شده توسط: ایول ریاضی !!! مبارک باشه ، شاید همکلاس شدیم. اول تبریک دوم سوال روزانه بودی انصراف دادی؟ محرومیت نخوردی ؟ الان کجارو انتخاب کردی ؟ |
۲۸ علوم کامپیوتر - amin53 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ق.ظ
نه شبانه بودم رتبم ۳۶ بود ولی خیلی گیر میدن ترم اول ۷ نفر تو نظریه علوم افتادن |