توت خارجی (فرنگی) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
توت خارجی (فرنگی) - admin - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
یادش به خیر یه توت فرنگی بود که میشد خریدش عکس مال پارسال هست. |
توت خارجی (فرنگی) - pos - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ب.ظ
عکس لود نمیشه |
توت خارجی (فرنگی) - SaMiRa.e - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: یادش به خیر یه توت فرنگی بود که میشد خریدش خوب آقای دکتر میریم از آقای kashir میخریم اتفاقا توت فرنگیاشون خیلی خوب وتمیزه |
توت خارجی (فرنگی) - admin - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: عکس لود نمیشهعکس تغییر کرد، الان باید باز بشه. (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: خوب آقای دکتر میریم از آقای kashir میخریمآره چیز خوبی بودن، مشکل تیراژ داره ولی |
RE: توت خارجی (فرنگی) - انرژی مثبت - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: توت فرنگیهاش ریزه دکتر جان.ریز و درشتیش از کجا معلومه ؟ مثل این که دستی در پختن مربا دارید باید بیایم مرباهای شما رو هم بخوریم |
RE: توت خارجی (فرنگی) - ماه بانو - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ریز و درشتیش از کجا معلومه ؟ اون عرض کلاهک سبز اش رو ! تناسب ببندی با طول توت فرنگی .. شاید بشه درباره ریزی و درشتیش اظهار نظر کنی البته این در حد نظریه هست و به علت گرانی توت فرنگی امکان آزمایش عملی و اطلاعات دقیق نیست |
توت خارجی (فرنگی) - admin - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: اون عرض کلاهک سبز اش رو ! تناسب ببندی با طول توت فرنگی .. شاید بشه درباره ریزی و درشتیش اظهار نظر کنیآفرین. یاد دیتاست iris افتادم |
RE: توت خارجی (فرنگی) - blackhalo1989 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط:دکتر جان این دیتا ست iris مگه یه نرم افزار هم ربط داره؟ من تا جایی که دیدم هم از لحاظ تاریخی هم الان برای یادگیری ماشین ازش استفاده میکنن.(31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۷ ب.ظ)ماه بانو نوشته شده توسط: اون عرض کلاهک سبز اش رو ! تناسب ببندی با طول توت فرنگی .. شاید بشه درباره ریزی و درشتیش اظهار نظر کنیآفرین. یاد دیتاست iris افتادم |
توت خارجی (فرنگی) - انرژی مثبت - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
یعنی ته توت فرنگی هم میرسه به درس کلا تفکر کامپیوتریه |
RE: توت خارجی (فرنگی) - Bache Mosbat - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: توت فرنگیهاش ریزه دکتر جان. اتفاقا خوبه . ارگانیک هستن! مزه دارن. نه مثل این چینیا که فقط خوشگلن. |
توت خارجی (فرنگی) - Parva - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: اتفاقا خوبه . ارگانیک هستن! مزه دارن. نه مثل این چینیا که فقط خوشگلن.یاد این اس - پیامک- افتادم خدا زمین و آسمان را خلق کرد و ساخت بقیه چیزها را به چین واگذار کرد |
توت خارجی (فرنگی) - admin - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: دکتر جان این دیتا ست iris مگه یه نرم افزار هم ربط داره؟ من تا جایی که دیدم هم از لحاظ تاریخی هم الان برای یادگیری ماشین ازش استفاده میکنن.ما که اطلاعاتمون فقط در حد نرمافزار نیست که اسمش نرمافزاره. تهش رو که نگاه میکنی سر از چیزهای دیگه درمیاره |
توت خارجی (فرنگی) - SarahArshad - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ق.ظ
اهواز یه کاسه اش ۳۰۰۰ هزار تومنه که فکر کنم روی هم ۲۰ تا دونه توش باشه که زیر ی ها هم معمولا له هستن .اگه تعداد افراد کم باشه میشه با یه کاسه اش کنار اومد اما برای تعداد بالا شرمنده ... |
RE: توت خارجی (فرنگی) - Sunshine Off - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۸ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: اهواز یه کاسه اش ۳۰۰۰ هزار تومنه که فکر کنم روی هم ۲۰ تا دونه توش باشه که زیر ی ها هم معمولا له هستن .اگه تعداد افراد کم باشه میشه با یه کاسه اش کنار اومد اما برای تعداد بالا شرمنده ...واقعا چقدرگرون.اما شمال پیش ما کیلویی۱۵۰۰تا۲۰۰۰تومان هست اگه نزدیک بودی برات میا وردم.انشاالله شریف هم دانشگاهی بشیم برای شمابیارم. |
توت خارجی (فرنگی) - Bache Mosbat - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ب.ظ
تهران هم توت فرنگی چینی ها کیلویی ۱۰ تومن و بوته ای ها که خوشمزه تره از ۳/۵ تا ۶ تومن . محض آمار عرض کردم. |