تالار گفتمان مانشت
عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - نسخه‌ی قابل چاپ

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - Msccom - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ب.ظ

سلام
میخوام ویندوزم رو عوض کنم اما یه لیست بلند بالا از سایت های مورد علاقم تو فایر فاکس دارم که نمیخوام پاک شن.چطوری نگهشون دارم و بعدا تو ویندوز جدیدم استفاده کنم؟Huh

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - blackhalo1989 - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ

باید Export bookmark to HTML کنید و تو ویندوز جدید Import bookmark from HTML کنید.

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - mfXpert - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ

firefox یه اکستنشن داره به نام FEBE.از کل تنظیمات انجام شده تو فایرفاکس(از جمله بوک مارک ها) بک آپ می گیره.این اکستنشن رو نصب کنید.بک آپ بگیرید.وقتی دوباره فایرفاکس رو نصب کردید مجددا این اکستنشن رو نصب کنید و بک آپ رو بازیابی کنید.

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - Pakzad - 13 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۶ ب.ظ

برنامه Mozbackup
از اینترنت دانلود کنید
این برنامه واسه بکاپ گرفتن از فایر فاکس هست بعد از نصب ویندوز محل فایلهای بکاپ را به برنامه بدید تا برنامه انها را ایمپرت کند
این برنامه نیاز به توضیح خاصی نداره

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - one hacker alone - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ

دوستان راه رو دور نکنید بافرض اینکه این مطب من رو الان داری توی firefox میخونی مراحل زیر رو انجام بده:
۴ درجه گردن رو به بالا ببر و به نوار منو نگاه کن
منوی bookmarks رو کلیک کن
گزینه show all bookmark رو بزن
در پنجره باز شده در قسمت بالا دکمه import and backup رو بزن
حالا backup رو بزن و در مسیر دلخواه یه نسخه پشتیبان بساز
بعد از ویندوز همین مسیر رو برو و Improt بزن

حالا فرض میکنیم که زیاد با مراحل حال نکردی
روش دوم
وارد مسیر تنظیمات کاربری شو همین document and setting /user بعد تو پوشه application....برو تو برنامه firefox و اون پوشه رو کپی کن یه جایی بعد از نصب ویندوز دوباره کپی کن سر جاش

روش سوم
اینو دیگه نمیگم Smile

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - sepid - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ

(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط:  دوستان راه رو دور نکنید بافرض اینکه این مطب من رو الان داری توی firefox میخونی مراحل زیر رو انجام بده:
منم موافقم.
به نظر منم بهتر هست که دوستان اگر یه نرم افزار برای کاری معرفی میکنن یا به قول دوستمون یه جوری میخان راه رو دور کنین، توضیح بدن که مزیت این کار چی هست و چه برتری به حالتی داره که بدون این ابزارها میشه این کار رو انجام داد.

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - yaser_ilam_com - 14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ

دوستان در مورد opera هم اگه استفاده می کنید از نرم افزار osie استفاده کنید export کنید بعد نصب ویندوز جدید inport کنید

عوض کردن ویندوز بدون پاک شدن بوک مارکهای فایر فاکس - Pakzad - 18 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ

شما وقت
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ب.ظ)sepid نوشته شده توسط:  
(14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط:  دوستان راه رو دور نکنید بافرض اینکه این مطب من رو الان داری توی firefox میخونی مراحل زیر رو انجام بده:
منم موافقم.
به نظر منم بهتر هست که دوستان اگر یه نرم افزار برای کاری معرفی میکنن یا به قول دوستمون یه جوری میخان راه رو دور کنین، توضیح بدن که مزیت این کار چی هست و چه برتری به حالتی داره که بدون این ابزارها میشه این کار رو انجام داد.

به عنوان مثال،شما با برنامه Mozbackup روی بوکمارکهاتون پسورد بگذارید و هر چیزی دیگری که مایل بودید بکاپ بگیرید مثلا
هیستوری مروگر یا کوکی هاتون.