تغییر فونت - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
تغییر فونت - admin - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ
در راستای تغییرات مثبت انجمن، فونت برخی بخشها عوض شده است. |
تغییر فونت - yaser_ilam_com - 07 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ب.ظ
فونت قشنگیه ممنون از زحماتتون |
تغییر فونت - fatima1537 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
چشمگیر تر و پررنگ تر شده |
تغییر فونت - yaser_ilam_com - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم مثل اینکه فونت متن ارسال ها تغییر کرده اما دو تا مشکل نمیدونم من دارم یا بقیه هم همین مشکل رو دارن. اول اینکه فونت کمرنگه باید خودمون بریم BOLD کنیم حالا این همه ارسال قبلی رو که نمیشه Bold کرد . دوم اینکه load صفحات دیر انجام میشه یعنی سنگین شده البته فونت قشنگیه و دست میران هم درد نکنه |
تغییر فونت - admin - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۴ ب.ظ
یه F5 بزنید و یه اسکرینشات از صفحه ارسال کنید تا بررسی بشه. بعید میدونم این فونت جدید مشکلی داشته باشه. |
RE: تغییر فونت - yaser_ilam_com - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ
اره دکتر F5 رو زدم اما همونجوریه اینم تصویر حالا ارسال خودت رو با ارسال بالا که من فرستادم نگاه کن مال من Bold شده که خیلی خوبه اما مال شما رو کم رنگ میبینم |
تغییر فونت - admin - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
فونتها به حالت سابق برگردونده شد. تا ببینیم چه فونتی رو میتونیم جایگزین کنیم |
RE: تغییر فونت - yaser_ilam_com - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: فونتها به حالت سابق برگردونده شد. تا ببینیم چه فونتی رو میتونیم جایگزین کنیمممنون دکتر افتادی زحمت اما فونت قشنگیه بشه استفاده کرد عالی میشه |
RE: تغییر فونت - unicornux - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ
در مورد سرعت بارگذاری مانشت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تست گرفتم که نشون میده خوبه . بعد تغیر فونت اگه زحمت بکشید تست کنید بهتره. |
RE: تغییر فونت - yaser_ilam_com - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: در مورد سرعت بارگذاری مانشتآره سرعتش خوبه ممنون از شما |
تغییر فونت - مازیار صفایی - ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ
من همین فونت tahoma رو بیشتر می پسندم...! ( نظر شخصی) |
تغییر فونت - pos - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۴۲ ب.ظ
پنل بالای صفحه هم همان اندازه قبلی خیلی بهتر بود. الان که ۱۶ شده یکی خورده به هم ریخته شده |
تغییر فونت - arixooo - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ
آره من فکر کردم مشکلی پیش آمده...فکر نمیکردم خودت این کارو کردی...اونجوری بهتر بود |
RE: تغییر فونت - yaser_ilam_com - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: آره من فکر کردم مشکلی پیش آمده...فکر نمیکردم خودت این کارو کردی...اونجوری بهتر بوداما من بهم ریختگی رو نمیبینم فقط با این فونت کمرنگ شده ،اگه بهم ریختگی دارید F5 بزن شاید درست بشه....فقط فونتش بازم کمرنگه همین منم فونت BCompset , BZar رو بیشتر میپسندم ... (نظر شخصی) |
تغییر فونت - diligent - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ
آره فونت قبلی قشنگتر بود . |