تالار گفتمان مانشت
راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - ۷۰raouf - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ

سلام دوستانSmile
یک مشکلی که من دارم و فکر می کنم خیلیا درگیرش باشن اینه که چون از الان شروع به خوندن کنکور کردم و نمیتونم به کوب بخونم جست و گریخته می خونم
مثلا ممکنه یک هفته بگذره و هیچی نخونده باشم
مشکلی که پیش میاد اینه که وقتی پس از مدتی مثلا دوباره میرم سراغ گسسته می بینم فصولقبل رو که خونده ام خیلی از مواردش رو یادم رفته و باید دوباره یک مررو بکنم.
من معمولا دوباره از اول شروع به مرور می کنم و خوب طبیعتا سریع تر موارد توی ذهنم میاد
ولی این موضوع خیلی وقت گیره چون هر دفعه هی باید فصول قبلی رو بخونم
یک راهی که به نظرم رسید این بود که آیا بهتر نیست فعلا بیخیال قبلی ها بشم و سعی کنم کتاب رو تا آخر بخونم بعد یک ماه مونده به کنکور که می خوام همه رو دور کنم خوب همه چی یادم میاد دیگه
ولی از طرفی می ترسم اگر بزارمشون کنار یک ماه مونده به کنکور ببینم هیچی یادم نمیاد و گیج بشمConfused
حالا می خواستم نظر شما رو بدونم
مرسی

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - fatima1537 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ)۷۰raouf نوشته شده توسط:  مشکلی که پیش میاد اینه که وقتی پس از مدتی مثلا دوباره میرم سراغ گسسته می بینم فصولقبل رو که خونده ام خیلی از مواردش رو یادم رفته و باید دوباره یک مررو بکنم.
اگر دوباره برگردیدو دوباره مرور کنید همین باعث میشه بیشتر تو ذهنتون بمونه و توی حافظه ماندگار تر باشه.مثلا با رفتن به فصول بعدی نیاز به مفاهیم و درس فصل قبلی پیدا میکنید ولی میبینید یادتون رفته اگر برگردید و دوباره فصل قبلی رو بخونید خیلی موثرتره توی یادگیریتون و ارتباط مباحث باعث به خاطر سپاریشون میشه.یه راه برای خوب به خاطر سپردن مرور چند باره است.

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - unique_as14 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ ب.ظ

تنها را به یاد موندن تکرار کردنه / همین

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - fatima1537 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ

کلا فراموشی دروس برای کسی که تازه شروع به درس خوندن کرده(منظور دروسی که ممکنه مدتی ازش دور بودیم) طبیعیه.بالاخره ممکنه خیلی از دروس مثل سیستم عامل و نظریه و گسسته رو معمولا توی ترمهای آخر نمیخونیم و تابحال ممکنه یادمونرفته باشه.این طبیعیه.جلو که برید ماندگاری بیشتر میشه

RE: راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - Masoud05 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ

یه خلاصه کلیدی برای خودتون درست کنید در حدی که مثلا هر فصل نهایتاً یه برگ A4 بشه و اونو هر وقت بیکار شدید مرور کنید .

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - esisonic - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ

(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۰۷ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  یه خلاصه کلیدی برای خودتون درست کنید در حدی که مثلا هر فصل نهایتاً یه برگ A4 بشه و اونو هر وقت بیکار شدید مرور کنید .
منم خیلی موافقم...البته من این کار با دفترچه یادداشت میکنم Big Grin

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - Jooybari - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۵۲ ب.ظ

سلام. بنظر من مرور و شرکت کردن توی مباحث درسی مانشت هم برای تثبیت مفاهیم درسیتون مفیده. مثال درسایی که خانم fatima1537 گفتن رو من با این روش دارم ادامه میدم. سیستم عامل رو هنوز نگرفتم ولی گسسته و نظریه رو همینجوری دارم تقویت میکنم. سوالات درسی رو ببینید. معمولاً اشکالاتیه که توی درس پیش میاد. پاسخ و استدلال اشتبام ممکنه از هرکسی سر بزنه. دلیل اشتباه بودن استدلال رو هم ببینید.
معمولاً سوالات کنکور توی این مباحث حل میشه. مطمئن باشید کیفیت مرور این مباحث از هر کتاب تستی بهتره. اینجا یه دانشجو به زبان یک دانشجو براتون توضیح میده نه استادی که معلوم نیست خودش نوشته و یا کپی کرده و توضیحات کامل نداده.
خلاصه نویسی رو رد نمیکنم؛ ولی پیشنهادم اینه که اگه درسی رو خوندید توی مباحث درسیش شرکت کنید. سوالاشو بخونید، جواب بدین، بحث کنید، سوال کنید. تاثیر خوبی داره.

راه حل فراموشی فصول گذشته کدام است؟ - yaser_ilam_com - 01 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ

به نظر من تثبیت مطالب سخت ترین قسمت کار محسوب میشه .
سعی کنید در یه بازه منظم مطالب رو تکرار کنید و البته با استدلال مطالب رو بازم بیشتر جا بندازید .