ابهام در حل این تست بسیار مهم - نسخهی قابل چاپ |
ابهام در حل این تست بسیار مهم - mehdiba3 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
سوال ۲۴ شبکه کامپیوتری دانشگاه آزاد سال ۸۹ تعداد گره های غیر برگ یک درخت دو دو یی پر به عمق d برار کدام یک از گزینه های زیر است؟ جواب: من برای حل این جور تست ها بر به مشکل خوردم تو بعضی از تست ها وقتی درخت فرضی را رسم می کنیم عمق از ۰ شروع می شود و بعضی وقت ها از ۱ شروع می شود حالا من موندم عمق رو ۱ بگیرم یا ۰ جالب اینجاست تو جواب های تست اگر عمق ۰ باشه یک گزینه درسته اگر هم ۱ باشه یک گزینه دیگه نظر شما چیه؟ |
RE: ابهام در حل این تست بسیار مهم - Masoud05 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
عمق و سطح رو معمولا از ۱ در نظر میگیرن تو تستها ( اما بعضی منابع تعریف متفاوت برای عمق و سطح در نظر میگیرن ) . توی تستهای سال های اخیر همچین مشکلی پیش نیومده و معمولا تست های قدیمی این مشکل رو داشتن. |
ابهام در حل این تست بسیار مهم - fatima1537 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ
به نظر شما این جمله درسته؟ "عمق رو از صفر در نظر میگیرند.ولی سطح رو از ۱ در نظر میگیرند" چون من توی ویکی پدیا سرچ کردم اینطور متوجه شدم.و برای الگوریتم هم که میخوندم چنین برداشتی داشتم چون طبق چیزهایی که خوندم اگر تنها ریشه ، تنها گره درخت باشد(یعنی درخت ما ۱ گره داشته باشد) پس اون گره در عمق صفر هست |
RE: ابهام در حل این تست بسیار مهم - mehdiba3 - 18 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ق.ظ
(۱۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: به نظر شما این جمله درسته؟ "عمق رو از صفر در نظر میگیرند.ولی سطح رو از ۱ در نظر میگیرند" تو تستای سال های قبل از ۸۸ حل این تست از عمق ۱ بود ولی ظاهرا تو سالهای اخیر وقتی عمق(h) را به ما داد باید از ۰ در نظر بگیریمش با نظرت فاطیما موافقم و من اگه همچین تستی رو دیدم سطح رو ۱ در نظر می گیرم و عمق را ۰ راستی من تازه مبحث درخت رو خوندم هم خیلی آسونه هم بیشترین تست از درخت میاد. اعتماد به نفسم بالا رفت با خوندن این فصل |
ابهام در حل این تست بسیار مهم - yaser_ilam_com - 19 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
سلام دوست من . امسال اکثر سوالات داده و الگوریتم رو درست زدم لذا با تجربه ای که دارم صحبت فاطیما رو کاملا قبول دارم . " سطح رو ۱ و عمق رو ۰ " در نظر میگیرم .به نظر من این گزاره کاملا منطقی نیز هست . موفق باشی |
ابهام در حل این تست بسیار مهم - cormen - 11 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
به نظر من سطح و عمق با هم هیچ تفاوتی نداره هورویتز عمق ریشه رو یک و clrs اونو صفر در نظر میگیره و اگه هر دوتاش تو گزینه ها باشه سوال باید حذف بشه من که توی سوالات استاندارد دیدم مثلا نوشته عمق ریشه را صفر فرض کنید |
RE: ابهام در حل این تست بسیار مهم - zeinab - 12 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۱۰ ق.ظ
به نظر من یا گفته میشه که عمق ریشه رو صفر در نظر بگیرید یا یک. اما اگر سطح ریشه رو صفر در نظر بگیریم ( عمق درخت = بیشترین سطح ) و اگر سطح ریشه رو یک در نظر بگیریم (عمق درخت = بیشترین سطح - ۱) یعنی همون چیزی که فاطیما و یاسر گفتن! |