درخواست مشاوره-فناوری اطلاعات۹۲(باید همه کتابها رو خوند؟از کی؟) - نسخهی قابل چاپ |
درخواست مشاوره-فناوری اطلاعات۹۲(باید همه کتابها رو خوند؟از کی؟) - Amir V - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ب.ظ
سلام. من بهمن ۹۱ میخوام کنکور بدم و الان هم ترم آخر کارشناسی ام با معدل ۱۷/۳۰ و تقریبا ۱۰ ۱۱ ماه وقت دارم. منابع رو از سایت زیر دیدم: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای هر درس ۲ یا ۳ تا کتاب حجیم نوشته + کتاب تست. سوالم اینه که آیا باید اینا همه رو خوند واقعا؟؟ و اینکه از کی باید شروع به مطالعه کنم؟ برنامه ای که دارم اینه که اول ریفرنس بخونم و بعد مرور و تست. ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاس. |
درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
منم IT هستم و از این منابع استفاده می کنم به نظرم خوبه و میتونه کمکتون کنه گسسته:گریمالدی+تست پوران ساختمان داده:هورویتز+پارسه+مقسمی الگوریتم:clrs نرم افزار:پرسمن+پوران شبکه:استالینگ+پارسه مدیریت:رضاییان+کتاب تستی که مولفش مهرداد پرچ و خیلی هم حجیمه هوش:راسل ترجمه سعید راحتی+پوران پایگاه:روحانی رانکوهی+مقسمی سیستم:پارسه نوشته حقیقت معماری:مانو+پوران |
درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - Amir V - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)nikou نوشته شده توسط: منم IT هستم و از این منابع استفاده می کنم به نظرم خوبه و میتونه کمکتون کنهمرسی از شما. گسسته گریمالدی و الگوریتم CLRS ترجمه خوبش کدومه؟ و به نظر شما باید از کِی شروع کرد؟ |
RE: درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۴۷ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط: مرسی از شما. clrs رو ترجمه گروه مهندسی پژوهشی خوارزمی خوبه.جلدش سبز و سفیده گریمالدی ترجمه دکتر رضوانی رو بخونید.هم شیرینه هم کلی مثال و تمرین داره.تو گسسته باید زیاد مسئله حل کنید.کتابش ۴ جلدیه+یک حل المسائل اگه لازمتونه شروع و زمان درس خوندنتون بستگی به شرایط و توانایی های خودتون داره.مثلا خود من با اینکه پارسال همه درسا رو بجز معماری خوندم اما چون شاغلم و وقت زیادی ندارم تصمیم دارم از شنبه به صورت جدی بخونم پذیرش IT خیلی کمه و باید تا جایی که می تونید خوب بخونید.چون میخواین مرجع بخونید بهتره هر چه سریعتر شروع کنید. دروس مشترک ضریب ۴ داره و خیلی خوب بخونید!این دروس سرنوشت سازن! |
درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - Amir V - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ
مرسی از پاسختون. ۴ جلدی چند صفحه میشه؟ اصن وقت میشه این همه چیزو خوند؟؟ خیلیا میگن همین جزوات کنکوری پارسه و پژوهش و یا کتاب تستهای مقسمی کافیه و نیازی به ریفرنس خوندن نیست... |
RE: درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - zeinab - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط: مرسی از پاسختون. اگر تسلط داری به دروس اره کافیه اما اگر نه اول خود درس (رفرنس) رو بخون . چون کتاب های پارسه و .... شامل تست و خلاصه دروس هستند. |
RE: درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - nikou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط: مرسی از پاسختون. تقریبا ۱۲۰۰ صفحه ای میشه اما بیشترش تمرین و مثاله که زود میگذره خوندن مرجع هم بستگی به سطح خودتون داره.در کل پوران تست خوبیه اما بعضی جاها که زیاد خلاصه است و میتونید از مرجع بخونید |
RE: درخواست منابع ارشد فناوری اطلاعات ۹۲ - shahrzad sara - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط:(15 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)nikou نوشته شده توسط: منم IT هستم و از این منابع استفاده می کنم به نظرم خوبه و میتونه کمکتون کنهمرسی از شما. |
درخواست مشاوره-فناوری اطلاعات۹۲(باید همه کتابها رو خوند؟از کی؟) - zeinab - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۱ ب.ظ
دوست عزیز تمام سوالایی که داری تو بخش های مختلف گفته شده و بحث شده فقط یکم وقت بذار و سیرچ کن. |