تالار گفتمان مانشت
یک مشکل عجیب - نسخه‌ی قابل چاپ

یک مشکل عجیب - farazin - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ

من گوشی موبایلم Xperia X10 هستش.یه مشکلی عجیبی که تازگیا متوجه شدم اینکه:شبا که می خوام بخوابم معمولا گوشی و کنار تخت می ذاشتم .صبح ها که پا می شدم وقتی شارژ گوشی و چک می کردم یا کاملا تموم شده بود یا فقط ۴% استفاده شده بود.تا اینکه چند روز قبل فهمیدم وقتی گوشی و روی بالش یا روی میز می ذارم ۴% از شارژش کم می شه ولی وقتی رو زمین می ذارم باتریش کاملا خالی می شه.به نظرتون چرا اینطوری می شه؟Huh

RE: یک مشکل عجیب - Masoud05 - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ)farazin نوشته شده توسط:  من گوشی موبایلم Xperia X10 هستش.یه مشکلی عجیبی که تازگیا متوجه شدم اینکه:شبا که می خوام بخوابم معمولا گوشی و کنار تخت می ذاشتم .صبح ها که پا می شدم وقتی شارژ گوشی و چک می کردم یا کاملا تموم شده بود یا فقط ۴% استفاده شده بود.تا اینکه چند روز قبل فهمیدم وقتی گوشی و روی بالش یا روی میز می ذارم ۴% از شارژش کم می شه ولی وقتی رو زمین می ذارم باتریش کاملا خالی می شه.به نظرتون چرا اینطوری می شه؟Huh

منم بعضی وقتا از سرعت خالی شدن گوشیم تعجب میکنم . باید فرضیه شما رو یه بار بررسی کنم . مدل گوشی من سونی اریکسون ویواز هست که یه طوریی شبیه مال شماست .

یک مشکل عجیب - ف.ش - ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۰ ب.ظ

من سوالتون رو سرچ کردم و به این جواب رسیدم.البته این برای خود باطری هست نه وقتی که داخل گوشی یا هر وسیله دیگه ای قرار میگیره.

Why does a battery lose its charge when it is placed on the ground?

battery can lose its charge when placed on the ground because the slightest bit of moisture can drain its power substantially

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: یک مشکل عجیب - Joonz - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۰ ق.ظ)farazin نوشته شده توسط:  من گوشی موبایلم Xperia X10 هستش.یه مشکلی عجیبی که تازگیا متوجه شدم اینکه:شبا که می خوام بخوابم معمولا گوشی و کنار تخت می ذاشتم .صبح ها که پا می شدم وقتی شارژ گوشی و چک می کردم یا کاملا تموم شده بود یا فقط ۴% استفاده شده بود.تا اینکه چند روز قبل فهمیدم وقتی گوشی و روی بالش یا روی میز می ذارم ۴% از شارژش کم می شه ولی وقتی رو زمین می ذارم باتریش کاملا خالی می شه.به نظرتون چرا اینطوری می شه؟Huh
این لینکو بخون

بعد من یه چی بگم ببین وقتی گوشیتو رو زمین میزاری و شارژخالی میشه شاید به علت حرارت باشه یعنی جاییکه گوشیتو میزاری شاید کف خونتون سرامیکه و لوله های شوفاژ و یا آب گرم از اونجا رد میشه که باعث خالی شدن زودتر شارژ میشه امشب گوشیتو یه جای دیگه رو زمین بذار شاید شاید مشکلت حل بشهWink

یک مشکل عجیب - ف.ش - ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ

مطالبی که توی این لینک نوشته شده عجیب تر از مشکل شماست! مخصوصا بحث مربوط به کلید ماشین!!

RE: یک مشکل عجیب - farazin - 26 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ

(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  مطالبی که توی این لینک نوشته شده عجیب تر از مشکل شماست! مخصوصا بحث مربوط به کلید ماشین!!

دزدگیر ماشین خیلی جالب بود
ولی اینایی که اینجا نوشته بود هیچ کدوم به مورد من نمی خورد. ما تو طبقه پنجم هستیم.خودم حدس می زنم چون فرش اتاقم ماشینیه اون باعث می شه.ولی نمی دونم چرا؟؟؟

یک مشکل عجیب - a.hooshmand - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ

این می تواند مربوط به مدار -AGC -Automatic Gain Control فرستنده گوشیتان باشد
آیا وقتی روی زمین می گذارید آنتن دهی موبایلتان کم می شود؟