![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
مهندس..روزت مبارک! - Maryam-X - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام بر مهندسان عزیز اینقدر درگیر این کنکور و سوال و جوابها شدیم که یادمون رفت امروز روزمون بود.! در هر صورت چه ارشد قبول بشیم چه نشیم باز هم جزو مهندسان و آینده سازان این مرز و بومیم و باید به خود ببالیم. ![]() ![]() |
مهندس..روزت مبارک! - danialfx - 06 اسفند ۱۳۸۹ ۱۲:۲۷ ق.ظ
منم این روز رو به همه مهندسین تبریک میگم. |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - zzsnowdrop - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ ب.ظ
برای مهندسین بن بستی وجود ندارد. آنان یا راهی خواهند یافت٬ یا راهی خواهند ساخت...»
پیشاپیش ۵ اسفندماه٬ سالروز ولادت خواجه نصیر الدین طوسی و "روز مهندس" بر همه مهندسین عزیز مبارک باد. |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ ب.ظ
واسه روز مهندسی کسی به مهندسا کادو نمیده؟! |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - admin - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
بنده خدا مهندسین. کسی روزشون رو هم یادش نیست. |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: واسه روز مهندسی کسی به مهندسا کادو نمیده؟!کادو نخواستیم. یادشون بمونه هم کافیه! |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - zzsnowdrop - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۹ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: واسه روز مهندسی کسی به مهندسا کادو نمیده؟! ای بابا کو شانس. منم کادو میخوام. ![]() (۰۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۴۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: بنده خدا مهندسین. کسی روزشون رو هم یادش نیست. اتفاقا امروز دختر خواهرم که ۵ سالشه یادم آورد که روز مهندسه و بهم تبریک گفت ( تاثیر عجیب رسانه در خبر رسانی!!! ) البته بعد پرسید خاله مامان جون گفت تو مهندسی، بابا جونم میگه خالت مهندس .... است. خوشبحالت چقدر خوبه مهندسی همش تو خونه ای!!! ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - maryami - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ب.ظ
اشکال نداره کسی یادش نیست، خودمون به هم تبریک بگیم. روزمون مبارک ![]() ![]() ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۳ ب.ظ
منم فکر کنم هیچ کس یادش نمونه!امسال بابام روز خبر نگار و به خواهرم تبریک گفت !ببینم یادش می مونه روز مهندس و هم به من تبریک بگه یا نه...(البته خبر نگارا که چون رسانه ها دست خودشونه روزشون و تو بوق و کرنا می کنن...مگه میشه کسی یادش بره؟؟) |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 04 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ب.ظ
۲ سال پیش روز مهندس دانشگاه آزاد یه مراسمی گرفت به اسم جشن فارغ التحصیلان مهندسی دانشگاه آزاد! که همه فارغ التحصیلای مهندسی می تونستند توش شرکت کنند. نمی دونم بعدش بازم این مراسم برگزار شد یا نه. ولی این تنها مراسمیه که من برای این روز به یاد دارم! ولی استثنائا خوب هم بود! یا من بعد کنکورم بود یه مدت هیچی ندیده بودم یه نظرم خوب اومد! |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - blackhalo1989 - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۵ ق.ظ
حال روز مهندس هیچی، تولد منو فقط مخابرات یادشه ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - aatwo - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۱ ق.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقای مهندس خانم مهندس روزتون مبارک بادا |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - parsaNA - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ ب.ظ
ما هم که از جرگه مهندسین خارج شدیم ![]() حالا من یه تبریک ویژه براتون دارم : بیل و کلنگ و کاردک سیمان و سنگ و آهک آسفالت گرم و غلتک روز شما مبارک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: مهندسین گرامی روزتون مبارک. - mosaferkuchulu - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۳۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۱۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: معمولا" روز کارگر به بعضی مهندسین خوب جایزه میدن. جالبه که اگه یه مهندس خوب کارگر نمونه بشه جایزه میگیره.البته روز کارگر!!!! حقوق مهندسی هم که بیشتر از کارگری نیست.موندم واسه چی این همه درس خوندیم؟؟ ![]() ![]() ![]() |
مهندسین گرامی روزتون مبارک. - luna - 05 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
روز مهندس مبارک
![]() |