![]() |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - aatwo - 27 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ب.ظ
چقدر از خودتون انتظار داشتید و چقدر راضی هستید و فکر میکنید نتیجه دلخواهتون رو میگیرید وتصمیمتون در هر صورت چیه |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - مازیار صفایی - ۲۷ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۷ ب.ظ
انشالله فردا جواب می دیم |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - hamidhamid - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ
خوب نبود |
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - ida_isp - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۷ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۰۳ ق.ظ)hamidhamid نوشته شده توسط: خوب نبود خیلی بد دادم واقعا نمیدونم چرا! اصلا انگار اونی که سر جلسه بود خودم نبودم!!!!!! ![]() |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - shabgard - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ
من پارسال خیلی خوندم رتبم خوب نشد امسال یه کلمه نخوندم حتی ۱ دقیقه همه کتابام تو کارتونن مهندسی کامپیوتر رو اصلا خوب ندادم ولی آی تی رو با توجه به چیزایی که یادم مونده بود خوب دادم و راضی ام اندفعه دیگه نمیسوزم اگه رتبم خوب نشه یه جورایی دیگه واسم مهم نیست |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Mojtaba - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ
سلام بچهها من که خیلی شکه شدم به شکلی که تا حالا که ۱ ساعته از کنکور گذشته هنوز بیرن نیومدم. خدا اخه چرا من؟ وای وای وای خدایا فقط خودت کمکم کن . |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - atharrashno - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ب.ظ
افتضاح بود |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Lantern - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۲۵ ب.ظ
من که قبل کنکور ناامید شده بودم.ولی امروز با روحیه رفتم سر جلسه تا هرچی بلدم رو جواب بدم همین طور هم شد ولی مشترکا رو اصلاً خوب ندادم.یه چندتایی رو با شک جواب دادم.واقعاً نمیدونم نتیجه چی میشه؟ولی اصلاً نه از خودم و نه از کنکور و سوالاتش راضی نیستم و حالم اساسی خرابه. |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - deledivouneh - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۳۲ ب.ظ
زبان=همونی که خونده بودم ریاضی=سه تا درست ولی تو آزمایشی هام ۵ یا ۶ تا میزدم مشترک=معماری و سیستم که اصلا اونی نبود که خوندم.ساختمان عالی ۴ تا.مدار خیلی آسون.یعنی کسی که امروز امتحان پایان ترمش رو بده فردا همشو میزنه.نظریه هم اثباتی بودن.نه سخت نه آسون. تخصصی=خیلی افتضاح دو تا کامپایلر برای کسایی که دو تا کتاب خونده بودن(مثل من) وحشتناک.وای از دست اون سوال غلط طراحی زبان.پایگاه هم یک سوال غلط اصلا اونی نبود که میخواستم برا تخصصیا. واقعا تو این جور امتحان ۳۰ درصد شانس ۵۰درصد بار علمی و ۲۰ درصد معدل تاثیر گذاره |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - rezavig20 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ ب.ظ
بد بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - fatima1537 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۲۰ ب.ظ
امسال سئوالات مفهومیتر از قبل بود. و به نظر من از سال گذشته سخت تر زبان خوب بود و در کل به نظرم متوسط بود از ریاضیها فقط سئوالات گسسته رو زدم که اونها هم متوسط بود مشترکها همگی سخت بودند . منطقی و ساختمان و نظریه آسونتر از معماری و سیستم عامل بود ولی درکل سئوالات سنگین بود تخصصی هوش بهتر از مشترکها بود ولی باز هم مفهومی بود(یک سئوال سخت از احتمال شرطی اومده بود) از تخصصی نرم هم فقط ساختمان رو زدم که به نظرم آسونتر از سالهای پیش بود. |
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Sunshine Off - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۹ ب.ظ
به نظرمن هم امتحان مفهومی تراز پارسال بود.سوال سیستم عاملش که فضایی بود،معماری که غیریک دونه سوالش بقیه مخلوط چندتامبحث.........فکر کنم یک تست هوش وتست استقامت بود.من در کل بدنبوداما موقع ریاضیات وقت کم آوردم. |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - farazin - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ
من فقط سوالای نظرسنجی و تونستم درست جواب بدم،البته تو چند تاش شک داشتم ولی همشو زدم |
چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - sogol67 - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ ب.ظ
خیلی خیلی بد بود . واقعا نمیدونم دیگه چی بگم ![]() |
RE: چقدر انتظار داشتید و چطور بودید(ارشد ۹۱) - Ali-B - 28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۴۳ ب.ظ
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ ب.ظ)farazin نوشته شده توسط: من فقط سوالای نظرسنجی و تونستم درست جواب بدم،البته تو چند تاش شک داشتم ولی همشو زدم جالبه ما نظرسنجی نداشتیم،،، مراقبها هم که تو باغ نبودن، نمیدونستن کی باید دفترچه ۲ بدن ![]() یه بنده خدا هم اوایل جلسه برای WC رفت بیرون، دیگه نمیذاشتن بیاد تو، دعوا شده بود ![]() |