[بهبود] اعلان پیام خصوصی - نسخهی قابل چاپ |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 08 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۰ ق.ظ
در راستای حرکت جدیدمون به سمت HTML5، JQuery و نیز مانشت۳ سیستم اعلانات پیام خصوصی به روزرسانی شد. به زودی اعلانات جدیدی هم با رنگهای متفاوت به این سیستم اضافه خواهد شد. |
RE: [بهبود] اعلان پیام خصوصی - ریحانه - ۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ق.ظ
دکتر من پیشنهاد میدم ابزارهای متنوعی هم برای سپاس تعبیه کنیدآخه بعضی وقتا برای یه موضوعی نمیشه عمق سپاس رو نشون داد |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 09 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ب.ظ
گلهاش رو که قشنگ کردیم عمقش بیشتر شده |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۰۹ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۹ ب.ظ
این اعلان جدید خیلی باحاله. تنوع خیلی خوبی بود رنگشم که عوض شده. ما از هر نوع تغییر دکوراسیون و خوشکل سازی استقبال می کنیم (الان جنسیت اینجا دیگه تابلو شد ) این فلش های کنار عنوان هم که به اخرین ارسال می بره کار جالبی بود در نوع خودش تشکر یادم رفت ممنون مثل این که پروفایلی که از کاربر تو ارسالها نشون داده می شه تغییر کرده و تعیین نشدهها و این چیزا حذف شده . این جوری خلوتتر شده و به نظرم خیلی بهتر شده ممنون |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - Bache Mosbat - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ
من یه روز طول کشید فهمیدم این نوار قرمزه یعنی پیام خصوصی هر می گفتم چرا کسی به من پیام خصوصی نمی ده که بفهمم چه شکلیه واقعا باید آفرین گفت به آی کیو من . |
RE: [بهبود] اعلان پیام خصوصی - Masoud05 - 10 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۱۹ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۰۱ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: من یه روز طول کشید فهمیدم این نوار قرمزه یعنی پیام خصوصی هر می گفتم چرا کسی به من پیام خصوصی نمی ده که بفهمم چه شکلیه واقعا باید آفرین گفت به آی کیو من .منم نمیدونستم شکل جدید چیه ،برا همین خودم به خودم پ.خ دادم!!! |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۱۰ بهمن ۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ ب.ظ
خب اینجاست که افراد کنجکاو شناسایی می شن (خودمو گفتماا ) فکر کنم واسه همین دکتر توضیح ندادند که چه تفاوتی کرده خانم بچه مثبت توضیحتون رو بردارید که بقیه هم یه کم کنجکاوی کنند خودشون کشف کنند خوشحال شند |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - انرژی مثبت - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ
قضیه اینه که قبلا این نوار قرمز رو میزدیم می اومد پایین و می نوشت چند تا پیام خصوصی دارید و از چه کسانی بعد بدلایلی به مشکل خورد ان شالله دکتر درستش می کنند. |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - admin - 02 خرداد ۱۳۹۲ ۰۴:۵۴ ب.ظ
اشکالش رفع شد. |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - ashkan_d13 - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ
میگم اینکه هر پیامی ارسال کنی جلوش مینویسه «ارسال نشده» برای من اینطوری میشه یا روتینه قضیه؟! |
[بهبود] اعلان پیام خصوصی - SaMiRa.e - 03 خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ق.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ق.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: میگم اینکه هر پیامی ارسال کنی جلوش مینویسه «ارسال نشده» فکرکنم برای همه همینطور هست ولی ارسال شده . |