![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - delta - 29 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۱۷ ق.ظ
سهمیه بندی تاهل در آزمون کارشناسی ارشد و سهمیه بندی جنسیتی در آزمون کارشناسی امسال اعمال نمی شود، تا کنون هیچ ابلاغیه ای در این باره نداشته ایم. محمدحسین سرورالدین در گفت وگو با خبرنگار ایلنا درباره اعمال سهمیه تاهل در آزمون کارشناسی ارشد امسال گفت: از آنجایی که سازمان سنجش یک هیات اجرایی است و تنها ابلاغ قانونی ملاک کار ماست و هنوز از هیچ جا چیزی به ما ابلاغ نشده است. رئیس سازمان سنجش می افزاید: موضوع سهمیه متاهلین در کنکور ارشد امسال، بحثی است میان دولت و مجلس و هنوز ادامه دارد و مثل هر طرح دیگری در حال تبادل نظر بین مخالفین و موافقین است. وی همچنین درباره سهمیه بندی جنسیتی در آزمون کارشناسی و کارشناسی ارشد گفت: چنین اتفاقی نمی افتد، همان طور که گفته شد ما ابلاغیه ای در این باره نداریم، جز برخی رشتهها که تنها مختص یک جنس است مثل شاخه زنان و زایمان در آزمون پزشکی که مختص زنان است، در رشته هایی که از هر دو رشته داوطلب دارد، هیچ محدودیت جنسی نداریم. وی در پایان اشاره کرد: تنها طرح جدید وزارت علوم تاسیس دانشگاه های تک جنسیتی است که آن هم برای خواهران طراحی شده و در همه جای دنیا هم وجود دارد و داوطلب می تواند در انتخاب رشته خود، آن را انتخاب کند. خبرگزارى ایلنا ( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ) |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - ف.ش - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۲۷ ق.ظ
چه بهتر ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Fardad-A - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۹ ب.ظ
این موضوع به پیشنهاد سازمان ملی جوانان(بذرپاش) و تصویب هیئت دولت(یعنی آقای احمدی نژاد) قرار بود اجرایی بشه ولی مجلس نگذاشت. چون سهمیهها رو باید مجلس تصویب کنه و بعد آیین نامه اجراییش رو دولت تهیه کنه و به سنجش اعلام کنه.. حتی وزارت بهداشت هم که اعلام کرده بود اجرا میکنه نتونست اجرا کنه. کمیسیون آموزش مجلس با اون مخالفت کرد و در کمیسیون هم رای نیآورد بنابراین حتی فوریتی جهت طرح در صحن مجلس هم نداره. بنابراین احتمالا" به سرنوشت هزاران مصوبه دیگر هیئت دولت گرفتار شده . پس دوستان مجرد محترم با خیال راحت ازدواج رو فعلا" فراموش کنن. ![]() ![]() فعلا" بهانه ای واسه ازدواج نداریم. ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - javadjj - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۸ ب.ظ
ببینید انصافا هم هم مشخصه مجلس از دولت فکرش بیشتر کار میکنه اخه این چه طرحی بود که میخواست اجرایی بشه والا تاهل چه ربطی به ارشد داره |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - ف.ش - ۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۰ ب.ظ
به نظر من که باید به مجردها سهمیه میدادن نه متاهلها!!!! |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - yasemi - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۴:۱۱ ب.ظ
کی میشه این سهمیهها رو بردارند و هرکس به خاطر تلاش خودش به جای برسه نه اینکه دو دستی هولش بدن جلو!!!!! |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Soheil - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ
بچهها برید زن بگیرید، یهو تصویب بشه عقب میمونیدا! ![]() ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - mehrdad8512 - 29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ
چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیم |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - ف.ش - ۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۱ ق.ظ
درسته که آقایون باید تصمیم بگیرند اما این شرط لازمه کافی نیست (فقط ۵۰% حله) بقیش میشه نظر خانوم و خونوادش و .... |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Fardad-A - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیم ببخشید من مدتیه از قوانین جدید اطلاع ندارم!!! واسه ازدواج حتما" باید ارشد داشته باشیم؟؟؟؟ ![]() ![]() من شنیدم گفتند برای نمایندگی مجلس باید ارشد داشته باشند ولی واسه ازدواج نشنیده بودم. ![]() قبلا" میگفتن باید کارت پایان خدمت باشه. ![]() پس واسه همینه که همه میخوان ارشد بگیرن. ![]() چه وضعی شده واسه عدم انقراض نسل هم باید کنکور داد!!!!! ![]() ![]() |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Soheil - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ
(۲۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمنگو که برات شرط کردن حتما باید ارشد داشته باشی تا ... ![]() |
سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Fardad-A - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۲ ب.ظ
پس قانون کلی نیست . مورد خاصی بوده!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - mehrdad8512 - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۳۴ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(29 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۵۹ ب.ظ)mehrdad8512 نوشته شده توسط: چه وضعیت جالبی شده ازدواج نمی تونیم بکنیم چون ارشد نداریم حالا ارشد هم نمی تونیم بگیریم چون ازدواج نکردیمنگو که برات شرط کردن حتما باید ارشد داشته باشی تا ... تازه این یکی از شروط بقیه رو بخوام بگم باید تا خود کنکور تایپ کنم... ![]() ولی گذشته از شوخی کسی رو میشناسم که میگفت من فقط با بچه های شریف میخوام ازدواج کنم ولی هنوز مجرده و کم کم موهاش داره مثل دندوناش میشه می خوام ایجا رو بهش معرفی کنم(سوءتفاهم نشه نکه اینجا بنگاه همسریابی باشه فقط به خاطر ازدیاد بچه های شریفی) شاید کارش راه افتاد این وسط منم یه ثوابی کرده باشم |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Maryam-X - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ
دولت هم خودش کم کم داره به مسخره گی بعضی از پیشنهاد هاش پی می بره.حداقل مجلسیها این رو فهمیدند. فکرشو بکن اگر طرح اجرا بشه چی می شه؟؟ می ری شریف می بینی نفر اول قبولی ارشدش ۴ تا زن و ۱۶ تا بچه داره.! ولی خوبیه این تاپیک اینه که فهمیدیم که قریب به همه مانشتیها مجردند ![]() راستی من چندروزه مانشت نبودم چرا این رنگی شده؟ |
RE: سهمیه بندی تاهل در کنکور امسال - Fardad-A - 30 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۲۵ ب.ظ)مریم نوشته شده توسط: دولت هم خودش کم کم داره به مسخره گی بعضی از پیشنهاد هاش پی می بره.حداقل مجلسیها این رو فهمیدند.ببخشید مثل اینکه سوء تفاهم شده، ![]() ![]() البته شرعا" نمیشه ۵ تا گرفت که اگه میشد دیگه خیلیها کنکور رو بی خیال میشدند و سهمیه صد در صد میگرفتند. البته تصور اینکه این دانشجوی محترم تحصیلات تکمیلی کی میخواد درس بخونه و چه جوری مخارج زندگی این ۵ خانم محترم رو تامین کنه ،حتما" دولتمردان فکرش رو میکردند. مثلا" یه طرح دیگه مثل هدفمند کردن یارانهها مثلا" "هدفمند کردن یارانه های تحصیلی و غیر تحصیلی به دانشجویان عیالوار". ![]() البته نمیدونم اگه دو دانشجوی داوطلب با هم ازدواج میکردند و طرح وجود داشت ۴۰ درصد سهمیه داشتن یعنی هر کدام بیست درصد. باز سوال دیگه ای که هست اگه مثلا" طرح وجود داشت باید چه زمانی ازدواج کنیم تا مشمول طرح باشیم قبل از ثبت نام ،در یکه هفته ثبت نام ،بین ثبت نام تا آزمون،بین آزمون تا اعلام کارنامه ها،.... خلاصه حالا که طرحی وجود نداره،بی خیال میشیم و فعلا" ازدواج رو میگذاریم واسه وقتی که قسمت شد. ![]() ![]() |