تالار گفتمان مانشت
صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی سال ۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی سال ۸۹ - SarahArshad - 21 مهر ۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ ب.ظ

دوستان من چون حدود ۴ سال پیش این درس رو پاس کردم احساس می کنم که در این درس نیاز به کلاس دارم هوش امسال زهنمون (پارسه )تا جلسه ۳ را دارم به نظرم خوب میگه من رو راه انداخته
واقعا به بقیه اش نیازدارم اما مال امسال اگه کسی داره ممنون میشم که به من بفروشه ؟ مبلغ هم توافقی هرچی خودتون گفتید مهم نیس .
در ضمن من به یه کتاب از انتشارات شرح نیازدارم که فکر می کنم تو انقلاب پیدا بشه اما خودم نمی تونم
برم تهران فعلا .از دوستان تهرانی اگه کسی برنامه رفتن به انقلاب رو داره اگه میشه برای من هم این کتابم رو تهیه کنه با هاش حساب می کنم ممنون اگه کسی بهم کمک کنه .کتاب
حل مسائل هوش
رامین رهنمون
انتشارات شرح
اگه کسی میتونه بهم کمک کنه بهم پیام بده ممنون .

صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی امسال - bijibuji - 13 آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۴ ب.ظ

این صدای پارسه رو کسی داره واسه هوش مصنوعی، لینک بده ؟

صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی امسال - bijibuji - 08 دى ۱۳۸۹ ۰۵:۲۱ ق.ظ

صدای هوش مصنوعی
رامین رهنمون - پارسه ۱۳۸۹

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشید

صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی امسال - mona90 - 24 دى ۱۳۸۹ ۰۴:۴۷ ق.ظ

سلام بچه های صدای استاد رهنمون از این سایت دانلود کنید
البته اول عضو بشید ولی اکثر voice‌ها در سایت
هست
لطفا اگه کسی واسه دروس مدارالکتریکی، آمار و احتمالات، محاسبات عددی و ریاضیات مهندسی سایت می شناسه لینک بده

RE: صدای کلاس پارسه هوش مصنوعی سال ۸۹ - A V A - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ

مدیران گرامی این پست برای درس هوش توو قسمت کامپایلرهBig Grin