اینجور مسایل چطوری حل می شن؟(پیدا کردن میانه از مرتبه بیگ اوی n ) - نسخهی قابل چاپ |
اینجور مسایل چطوری حل می شن؟(پیدا کردن میانه از مرتبه بیگ اوی n ) - پشتکار - ۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ
[attachment=1575] |
اینجور مسایل چطوری حل می شن؟ - mfXpert - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ
این نوع از سوالات همون مسائل کلاسیک در طراحی الگوریتم رو دارن به زبان دیگه ای بیان می کنن.مثلا فکر می کنم این سوال منظورش همون پیدا کردن میانه هستش که از مرتبه بیگ اوی n هستش |
RE: اینجور مسایل چطوری حل می شن؟ - bitbit - 12 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام راستشو بخواین من حل دقیق این تست رو بلد نیستم ولی ایده حلش رو میدونم امیدوارم کمکی بشه تو این تست هر ماهواره یک مختصات xi,yi داره و ما دنبال یک X,Y هستیم که فاصلش با ماهواره های موجود حداقل باشه از فاصله اقلیدسی استفاده میکنیم باید رابطه بالا رو منیمم کنیم(دقیقا نمیدونم چه جوری) |
RE: اینجور مسایل چطوری حل می شن؟ - پشتکار - ۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ق.ظ
(۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: این نوع از سوالات همون مسائل کلاسیک در طراحی الگوریتم رو دارن به زبان دیگه ای بیان می کنن.مثلا فکر می کنم این سوال منظورش همون پیدا کردن میانه هستش که از مرتبه بیگ اوی n هستش میشه بیشتر توضیح بدید؟ مسائل کلاسیک در طراحی الگوریتم چیه دیگه؟ پیدا کردن میانه؟؟؟ اینهایی که گفتید دیگه چین؟ (۱۲ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۴۱ ب.ظ)bitbit نوشته شده توسط:(12 آبان ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط: من که نفهمیدم چی گفتید |
اینجور مسایل چطوری حل می شن؟ - ahmadnouri - 17 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
من فکر می کنم مجموع فاصله از n نقطه زمانی مینیمم است که اون نقطه میانه باشه( در آمار داشتیم که مجموع فاصلهها از میانه مینیمم است) برای بدست آوردن میانه این n نقطه باید مختصات اونا رو بدونیم و چون سرویس دهنده مختصات نقطهها رو نمی دونه پس مرتبه زمانی پیدا کردن مختصات این n نقطه از اوی n اه می مونه بدست آوردن میانه که اون هم از مرتبهی ۱ اه پس بدست آوردن محل مناسب سرویس دهنده هم باید متناسب با اوی n باشه لطفا دوستان در مورد استدلالم نظر بدین راستی جواب کدوم گزینه؟ |
RE: اینجور مسایل چطوری حل می شن؟ - bitbit - 19 آبان ۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۵۲ ق.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:دقیقا کجاشو نفهمیدین؟(12 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۰۵ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: این نوع از سوالات همون مسائل کلاسیک در طراحی الگوریتم رو دارن به زبان دیگه ای بیان می کنن.مثلا فکر می کنم این سوال منظورش همون پیدا کردن میانه هستش که از مرتبه بیگ اوی n هستش فرض میکنیم nتا نفطه با مختصات xi,yi داریم و دوست داریم فاصله نقطه مثلا i(با مختصات X,Y) را با n-1 نقطه دیگر پیدا کنیم اینجا مجبوریم از فاصله اقلیدسی استفاده کنیم(همون فرمول سیکما) ولی تو این تست نقطه i از بین n نقطه ای که وجود دارد نیست بلکه یک نقطه جدیده که خودمان میخواهیم در یک مختصات جدید اضافه کنیم به طوری که فاصله ان تا n نقطه دیگه مینیمم بشه اگه خواستین بیشتر توضیح میدم البته همینطور که دوستان هم گفتن منظورش تو این تست پیدا کردن میانه بوده با اوی ان |