کی جمعه درس می خونه؟ - نسخهی قابل چاپ |
کی جمعه درس می خونه؟ - leilast - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ
من از بچگی جمعهها نمیتونستم درس بخونم الانم نمیتونم ,یه کم نگرانم از این بابت می خوام بدونم فقط من اینجوریم یا همه همین طورن؟ |
RE: کی جمعه درس می خونه؟ - aatwo - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۰۰ ب.ظ)leilast نوشته شده توسط: من از بچگی جمعهها نمیتونستم درس بخونم سلام من بعضی جمعهها می خونم اما کاراییم مثل روزهای عادی نیست |
کی جمعه درس می خونه؟ - هاتف - ۰۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
دشمن |
کی جمعه درس می خونه؟ - تومیکا - ۰۶ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
منم دو هفته است که میخوام بخونم ولی نمیتونم ،ظاهراً به تنیلی عادت کردم البته درس نخوندنش برام یه حسن داره چون وقتی جمعه درس نمیخونم و سعی میکنم خوش بگذرونم بجاش سه روز اول هفته خیلی شارژم و خوب میتونم بخونم ولی عیبش هم اینه که حس میکنم اگه جمعه را بی خیال بشم زیاد عقب میمونم |
کی جمعه درس می خونه؟ - Xilinx - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۲۷ ب.ظ
اتفاقا جمعهها بیشتر میشه خوند(اگه آزمون نباشه)! |
کی جمعه درس می خونه؟ - mosaferkuchulu - 06 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۳۷ ب.ظ
هر کسی یه سیستمی داره!سیستمتون و به هم نریزین!اگر قبلا می خوندین حالا هم ادامه بدین و اگر نه ادامه ندین! من جمعه هامو می ذارم واسه درسای دانشگاهم! |
کی جمعه درس می خونه؟ - Fardad-A - 07 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ ق.ظ
من از بچگی پنجشنبهها درس نمیخوندم!!!! جمعهها برید کوه، سفر، طبیعت !!!! (یا مثل من سر کار) یادم نبود!!!!!! اگه کنکور دارید بشینید درستون را بخونید |
RE: کی جمعه درس می خونه؟ - nasogh - 07 آبان ۱۳۹۰ ۰۴:۱۹ ب.ظ
من تمام هفته صبحها ۸ تا ۱۴ و عصرها ۱۷ تا ۲۳ درس میخونم . اگه برنامه یی که واسه این هفتهام نوشتم تموم شه، جمعه استراحت میکنم، اگر نه جمعه رو هم فقط صبح میخونم . |