تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - نسخهی قابل چاپ |
تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - AshkanAurum - 15 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۰ ق.ظ
سلام دوستان. خسته نباشید. این ترم سر امتحان معادلات دیفرانسیل خیلی با نامردی از من تقلب گرفتن و برای من نمره ۲۵ صدم رد کردن (با این که جز دانشجویان ممتاز دانشگاه هستم و فقط این درسو وقت نکردم درست بخونم) حالا من شنیدم که توی کارشناسی توی کارنامه ۲۵ صدم داشته باشی خیلی اذیت میکنن توی استخدام و هیات علمی شدن و... میخواستم بدونم مشکلی برای من پیش میاد یا فقط همین افتادن درس و کم شدن معدل بود؟ چه مشکلاتی پیش میاد واسه دانشجو؟ این میتونه باعث شه اگه یه دانشگاه خوب قبول شدم ارشد ثبت نامم نکنن و اذیتم کنن؟ |
تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - blackhalo1989 - 15 بهمن ۱۳۹۶ ۱۰:۴۹ ق.ظ
تقلب نامردی یعنی چطوری؟ |
تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - Behnam - ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۰ ق.ظ)AshkanAurum نوشته شده توسط: این ترم سر امتحان معادلات دیفرانسیل خیلی با نامردی از من تقلب گرفتنتنها برداشتی که نامردی کردن در تقلب گرفتن به ذهن من میرسه این هست که پاپوش دوختند و یه کاغذ تقلب گذاشتند توو جیبتون! در کل فکر نمیکنم توو ارشد کاری به کارتون داشته باشند، کسی چک نمیکنه. شانسی که آوردید این هست که ۰/۲۵ نوشتند، نه "dishonesty". شایدم موقع کارنامه رسمی دادن، این رو قید کنند. یا یه جای کارنامه بنویسند که ۰/۲۵ معنی تقلب رو میده! در کل واسه ارشد مشکلی ایجاد نمیکنه ولی مثلا اگه بخواید اپلای کنید و هر طریقی متوجه بشن تقلب کردید، جایی نمیگیرند. اما اینکه توو استخدام بشینن تک تک نمرات رو بررسی کنند، بعیده چنین چیزی باشه. |
RE: تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - Szare295@gmail.com - 15 بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۰ ق.ظ)AshkanAurum نوشته شده توسط: سلام دوستان. خسته نباشید.سلام دوست عزیز بله متاسفانه نمره ی۲۵صدم نه تنها در ایران که در کل دنیا به نمره ی تقلب معروفه و با کمال تاسف عرض کنم که همه جا رو این قضیه حساسن... شما سعی کن به هر طریقی که شده نذاری تو پرونده ت ثبت بشه .... راجب ثبت نام ارشد مشکلی پیش نمیاد چون کلش تا امروز ازمون هست و مصاحبه علمی نداره(اگه تا کنکور شما مصاحبه علمی هم نیاد) ولی دکتری "میتونه" تاثیر گذار باشه(نه الزاما) |
تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - Behnam - ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۵ ق.ظ)Szare295@gmail.com نوشته شده توسط: متاسفانه نمره ی۲۵صدم نه تنها در ایران که در کل دنیا به نمره ی تقلب معروفهمنبعتون واسه این حرف چیه؟ بعضی از کشورها که نمرهشون حروفی هست و ۰/۲۵ معنی نداره اصلا. شاید بگید بین دانشگاههای ایران یه جور بخشنامه هست که تقلب رو با ۰/۲۵ نشون بدن که اونم فکر نمیکنم همگانی باشه چون مثلا شریف برای تقلب نمرهی D میده. |
RE: تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - AshkanAurum - 15 بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(15 بهمن ۱۳۹۶ ۰۹:۵۰ ق.ظ)AshkanAurum نوشته شده توسط: این ترم سر امتحان معادلات دیفرانسیل خیلی با نامردی از من تقلب گرفتنتنها برداشتی که نامردی کردن در تقلب گرفتن به ذهن من میرسه این هست که پاپوش دوختند و یه کاغذ تقلب گذاشتند توو جیبتون! نامردی در تقلب گرفتن یعنی این که توی اون جلسه همه تقلب کردن و خیلیا عینا تقلبهاشونو روی برگه نوشتن ولی من فقط یه سری فرمول که صرفا حفظ کردنشون سخت بوده رو نوشتم روی یه برگه کوچیک و اونها صورتجلسه کردن |
RE: تاثیر نمره تقلب کارشناسی در آزمون کارشناسی ارشد - blackhalo1989 - 15 بهمن ۱۳۹۶ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ۰۳:۵۱ ب.ظ)AshkanAurum نوشته شده توسط: نامردی در تقلب گرفتن یعنی این که توی اون جلسه همه تقلب کردن و خیلیا عینا تقلبهاشونو روی برگه نوشتن ولی من فقط یه سری فرمول که صرفا حفظ کردنشون سخت بوده رو نوشتم روی یه برگه کوچیک و اونها صورتجلسه کردنعجب! پس در حضور خطای بزرگتر، خطاهای کوچکتر توجیه میشه! |