![]() |
در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - نسخهی قابل چاپ |
در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - jionelmessi - 14 دى ۱۳۹۵ ۰۴:۲۴ ب.ظ
با سلام کسی تستها و جواب تشریحی کتاب امار مهندسی پارسه برای کامپیوترو تو قالب پی دی اف داره چون فقط تستاشو من لازم دارم با جواب تشریحیش خود کاابو نمیخوام ممنون میشم کمک کنید |
در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - jionelmessi - 21 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۷ ق.ظ
دوستان واقعا کسی نداره این سوالارو من کل انقلابد زیرو رو کردم پیدانشد ن دست دوم ن نوع |
در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - Pure Liveliness - 21 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ق.ظ
سلام. علاوه بر این که درست نیست از کتابی پی دی اف تهیه بشه و حتی پیگرد قانونی داره، یه صفحه دو صفحه نیست که کسی عکس بگیره. بخش زیادی از کتاب تست و حل تستش هست. امکان عکس گرفتن ازش نیست قطعا. پی نوشت: واسه شبکه هم همین طور بود توی کل انقلاب یه کتاب شبکه ی پارسه پیدا نمیشه. اگه نتونستید پیدا کنید نهایتا مدرسان هم خوبه. نه به خوبی پارسه ولی کتاب خوبی هست. |
RE: در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - lili36 - 21 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۱۱ ب.ظ
(۱۴ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۲۴ ب.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط: با سلام سلام دوست عزیز من این کتاب را کاملا نو ولی با تخفیف میتونم در اختیارتون بذارم میتونید ارسال من را ببینید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: در خواست تست های کتاب امار مهندسی پارسه - jionelmessi - 21 دى ۱۳۹۵ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۵ ۰۱:۵۵ ق.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: سلام. دوست عزیز وقتی خودشون چاپ نمیکنن میان فقط مدیریت ادم حساب میکنن مجبور میکنن ک پی دی اف کپی چیزی بگیری در ضمن من کل کتاب پی دی اف نمیکنم فقط تستارو مخواستم اونا ک ویرایش جدید برای مدریت چاپ کردن متونستن براماهم چاپ کنن |