کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - نسخهی قابل چاپ |
کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - یه نفر - ۰۷ دى ۱۳۹۵ ۱۲:۳۳ ق.ظ
سلام دوستان. من برای ارشد میخوام ثبت نام کنم و فرزند جانباز بالای ۲۵ درصد هستم. اینجا یه کد پیگیری از من میخواد. این کد رو باید از کجا گیر بیاریم؟ ممنون میشم کمک کنید. |
کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - mmahzuni - 07 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ
داخل خوده دفترچه قطعا بیشتر مطالعه کنید بایستی نوشته باشه . احتمالن کارت جانبازی پدر محترمتون بایستی کد داشته باشه که همون منظور هستش |
کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - یه نفر - ۰۷ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ
کد جانبازی هست. ولی ۱۰ رقمی هست و گیر میده که کد درست نیست. کد جانبازی ۱۰ رقمی هست کلا. این کد برای هر سال و برای هر آزمون متفاوت هست. توی دفترچه هم یه چیزایی نوشته بود. ولی اصلا توضیح درست و حسابی نداده بود. |
کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - jazana - 07 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ ب.ظ
تو isaar.ir هست زنگ بزن بهشون سامانه تایید سهمیه |
RE: کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - محمود - ۲۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۰۷ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: تو isaar.ir هست باسلام من سرباز سپاه پاسداران بودم ۲۰ ماه جبهه دارم کد ۱۲ رقمی از کجا باید دریافت کنم |
RE: کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - moa-ari - 22 مهر ۱۳۹۶ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۱ مهر ۱۳۹۶ ۰۶:۳۲ ب.ظ)محمود نوشته شده توسط:(07 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ ب.ظ)jazana نوشته شده توسط: تو isaar.ir هست هنوز که ۱۶ آذر نشده ، به موقعش میری سپاه بهت میدن. الان برای کنکور لیسانس میدن فعلا . |
RE: کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - ۳۸۲۱۰۷۸۰۹۱ - ۲۱ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۹ ب.ظ
با سلام واحترام پدرم ۲۷ ماه جبهه داره ولی نه کارتی نه چیزی داره که کد ۱۲ رقمی داشته باشه چکار کنم |
کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - The BesT - 21 آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۵۶ ب.ظ
سلام.سوالاتی که در مورد کد جانبازی و ... دارید میتونید برید مرکز بنیادشهید استان خودتون.یه بخشی هست برای ارتباط با سازمان سنجش و مسئول اون بخش سوالات دانش آموزان و دانشجویان که فرزند جانباز و شهید هستند را جواب میدن و اگر سوال مبهمی بود خودشون مستقیما تماس میگیرن با سازمان سنجش و اخبار دقیق را به فرزندان این عزیزان میدن. بنظرم بهترین و مطمئن ترین گزینه برای رفع سوالهایی که واقعا نمیدونید مرکز بنیاد شهید استانتون هست. موفق باشید |
RE: کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - αɾια - ۲۲ آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۵ ب.ظ
(۲۱ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۹ ب.ظ)۳۸۲۱۰۷۸۰۹۱ نوشته شده توسط: با سلام واحترام پدرم ۲۷ ماه جبهه داره ولی نه کارتی نه چیزی داره که کد ۱۲ رقمی داشته باشه چکار کنمشما با پدرجان میری منطقه ی رزمندگی و جبهشون و درخواست تشکیل پرونده میدین ،بعد از تشکیل پرونده بهتون کد میدن و میتونین استفاده کنین! فقط هرجا قبول شدین شیرینی ما یادتون نره |
RE: کد پیگیری ۱۲ رقمی ایثارگری برای متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران - neda1992 - 26 آذر ۱۳۹۶ ۰۱:۰۲ ق.ظ
(۰۷ دى ۱۳۹۵ ۰۸:۴۱ ق.ظ)یه نفر نوشته شده توسط: کد جانبازی هست. ولی ۱۰ رقمی هست و گیر میده که کد درست نیست. کد جانبازی ۱۰ رقمی هست کلا. این کد برای هر سال و برای هر آزمون متفاوت هست. توی دفترچه هم یه چیزایی نوشته بود. ولی اصلا توضیح درست و حسابی نداده بود. سلام باید ۲ صفر جلوش قرار بدین |