درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - نسخهی قابل چاپ |
درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - Citrus - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۵ ب.ظ
سلام دوستان گرامی، اگر از دوستان کسی پسورد فایل های زیر رو داره خواهشمندم به اشتراک بذاره: |
RE: درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ ب.ظ
لابد استادش نمیخواسته غیر از دانشجوها بقیه به اسلایدها دسترسی داشته باشند. به استاد درس ایمیل بزنید و درخواست اسلاید ها رو بدید. |
درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - Citrus - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ
..... |
RE: درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - blackhalo1989 - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ب.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۲۲ ب.ظ)Citrus نوشته شده توسط: بله، من به استاد ایمیل زدم، گفتن حضوری بیا تا کپی کنم رو فلشتون، من دو سال پیش تهران تموم کردم و الانم شهرستان دورم، اینم بهشون گفتم ولی جواب ندادن.خب پس نظر استاد درس مشخصه دیگه. |
درخواست اسلایدهای درس طراحی زبان های برنامه سازی دانشگاه شریف - Citrus - 15 آذر ۱۳۹۵ ۰۶:۴۰ ب.ظ
متأسفانه وقت ندارم بشینم کتاب Mitchell رو بخونم، اگه از دوستان کسی پسورد این فایل ها رو داشت لطفا PM کنه برام. با تشکر |