![]() |
سوال از مبحث درخت ها - نسخهی قابل چاپ |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 12 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ق.ظ
ساختاری زیرمجموعه درختان دودویی را در نظر بگیرید که برای هر گره داشته باشیم : [tex]h_l\: -\: 1\: \le\: h_r\: \le\: h_l[/tex] که [tex]h_l[/tex] و [tex]h_r[/tex] به ترتیب ارتفاع زیر درخت سمت چپ و سمت راست گره هستند. فرض کنید T درختی با ارتفاع ۶ از این ساختار باشد. این درخت حداقل چند گره دارد ؟ ۱ ) ۱۳ ۲) ۲۰ ۳) ۲۱ ۴) ۳۲ |
RE: سوال از مبحث درخت ها - Behnam - ۱۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ
(۱۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ساختاری زیرمجموعه درختان دودویی را در نظر بگیرید که برای هر گره داشته باشیم : اگه جواب میشه ۳۲ بعداً تایپ کنم |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 12 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۱۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط:(12 آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۲۳ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: ساختاری زیرمجموعه درختان دودویی را در نظر بگیرید که برای هر گره داشته باشیم : نه جوابش میشه ٢٠، منم فکر میکردم میشه ٣٢ اما نمیشه Sent from my iPad Air using Tapatalk |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 13 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ ق.ظ
فکر کنم سوال بقیه سواله، سوال من سوال نیست ![]() Sent from my iPad Air using Tapatalk |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 14 آبان ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ
میشه بگید به چه عددی رسیدید و با چه روشی ؟ Sent from my iPad Air using Tapatalk |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 15 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ق.ظ
خیلی عالیه، این تست در کانال دکتر ظهیری منتشر شده بود خودشون ٢٠ رو جواب اعلام کرده بودن اما امشب اصلاحیه زدن و گفتن که برای درختی با ارتفاع پنج جواب میشه بیست و برای درختی باارتفاع شش همون عدد ٣٣ هست که شما فرمودید واقعا افرین بر شما دست مریزاد Sent from my iPad using Tapatalk |
RE: سوال از مبحث درخت ها - Pure Liveliness - 15 آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: خیلی عالیه، این تست در کانال دکتر ظهیری منتشر شده بودفکرشو نمیکردم درست باشه ![]() حالا راه حلش رو ننوشتن توی کانالشون؟ |
سوال از مبحث درخت ها - edward71 - 15 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۵ ۰۸:۲۷ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط:(15 آبان ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: خیلی عالیه، این تست در کانال دکتر ظهیری منتشر شده بودفکرشو نمیکردم درست باشه توضیحاتی دادن اما کامل نیست، توضیحات ایشون رو براتون میفرستم خود من به ٣٢ رسیدم با یه روش من درآوردی ![]() Sent from my iPad using Tapatalk |
RE: سوال از مبحث درخت ها - Pure Liveliness - 16 آبان ۱۳۹۵ ۰۹:۲۶ ب.ظ
من از برگ ها شروع کردم و هر دفعه درخت مرحله ی بعد رو با دو تا درخت مرحله ی قبل درست کردم. یه دنباله شد که تعداد نود ها رو نشون میداد و هر بار هر عدد توی دنباله از جمع دو تا عدد قبلی (زیردرخت چپ و راستش ایجاد میشد+۱ که این یک ریشه بود) واسه درخت با ارتفاع یک حداقل دو تا نود میخوایم. ریشه و یک نود در سمت راستش. واسه درخت با ارتفاع دو ۴ تا نود میخوایم. ریشه دو فرزند داره و فرزند سمت راستش یک فرزند سمت راست داره. واسه درخت با ارتفاع سه، درخت با ارتفاع ۱ رو زیردرخت چپش میذاریم و درخت با ارتفاع ۲ رو زیردرخت راستش میذاریم پس ۴+۲+ یک نود ریشه=۷ تا نود میخوایم. واسه درخت با ارتفاع چهار، درخت با ارتفاع سه رو زیردرخت راستش و درخت با ارتفاع ۲ رو زیردرخت چپش میذاریم پس ۷+۴+۱=۱۲ تا نود میخوایم. واسه درخت با ارتفاع پنج، درخت با ارتفاع چهار میشه زیردرخت راست و درخت با ارتفاع سه میشه زیردرخت چپ. ۱۲+۷+۱=۲۰ نود واسه درخت با ارتفاع ۶ هم ۲۰+۱۲+۱=۳۳ تا نود میشه. ۳۳ ۲۰ ۱۲ ۷ ۴ ۲ |