روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - نسخهی قابل چاپ |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - zhir0 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ب.ظ
سلام دوستان من با رتبهی ۴۹۴ نرمافزار صنعتی شیراز قبول شدم. سقف امید خودم شبانهی تبریز بود اما حکمت خدا باز ما رو شوکه کرد!!!!! شیراز و اینا رو واسه دو رقمی شدن انتخابام نوشته بودم؛ سنجشم جدی گرفت!!! اگر از دوستان نظری یا شناختی از استادای این دوتا دانشگاه٬ خود شهرا .... مخصوصا وضعیت خوابگاه صنعتی شیراز داره؛ ما رو بیبهره مذاره. ممنون راستی تبریز خیلی نزدیک تره تا شیراز. |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - edward71 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ب.ظ)zhir0 نوشته شده توسط:روزانه رو ول کنی بری آزاد ؟ شیراز رو ؟ بی خیال تو رو خدا، من جای تو بودم همین الان جمع می کردم میرفتم شیراز |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - nazila_asl - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سلام برا کدوم شهرید؟ تبریز شبانشو نیاوردین؟ برین زود انتقالی بگیرین به تبریز زود تا قبل ثبت نام اونقد اصرار کنید بهتون انتقالی بدن |
RE: روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - sara27 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۴:۵۲ ب.ظ
با رتبه ۴۹۴ نرم خداتو شکر کن که صنعتی شیراز قبول شدی. دانشگاه خوبی هست.جنوب شهر.کلا دانشجوهاش با ۴۰۰ تا نمیرسه.جای خلوتی هست امکاناتش هم خوبه. کلا شیراز شهر خوبیه. |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - anyone - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۰ ب.ظ
از وضعیت دانشگاه شیراز اطلاعی ندارم ولی با تجربه ای که از ارشد دارم(شهرستان دور از محل سکونت) به نظرم مساله مسافت اخرین اولویت رو در ارشد داره. با توجه به کوتاه بودن دوره ارشد اصلا نگران مسافت نباشید. زندگی خوابگاهی تجربه قشنگیه از دستش ندید. از نظر ارزش هم اگر قصد شما دکترا باشه ارزش دانشگاه شیراز بالاتره. انتخاب شما به شرایط شما بستگی داره ولی من اگر بودم مطمئنا شیراز رو انتخاب می کردم. |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - alidata - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ
زدی شیرازو با خاک یکی کردی که ) |
RE: روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - zhir0 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۱۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۰۵ ب.ظ)alidata نوشته شده توسط: زدی شیرازو با خاک یکی کردی که ) آزاد تبریزم دانشگاه خوبیه! باشهرشم بیشتر آشنام اینقد دعا کردم تبریز قبول شم الان بگن MIT قبول شدی بازم میخوام برم تبریز!!!!! |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - maryam.raz - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۴۲ ب.ظ
شما چجوری با ۴۹۴ شیراز قبول شدی؟ سهمیه داشتی؟ اگه تبریزی نیستید مطمئنا صنعتی شیراز خیلی خیلی بهتره!! |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - The BesT - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۹ ب.ظ
اصلان نیاز به فکر کردن نداره. صد در صد شیراز. اصلا موضوع تاپیک خوندم گفتم عجب مقایسه ای انجام دادن و سوال پرسیدن! به قول دوستمون زدی شیراز با خاک یکسان کردی . |
روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - SepidehP - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۶ ب.ظ
تبریک میگم شاد و سلامت و موفق باشید |
RE: روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - mahsa72 - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۱ ب.ظ
وقتی خدا یک نعمت بهتون میده قدر بدانید پاشو برو شیراز فکر ایندت را بکن ن راحتی بعد فکر کن ۲سال دیگ کار میخای ویا میخای دکتری یا اپلای کنی بهتر دولتی باشی ن آزاد |
RE: روزانهی صنعتی شیراز یا آزاد تبریز؟ مسئله این است!!! - plusdeck - 14 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷ ب.ظ
به عنوان یه تبریزی باید عرض کنم که گروه کامپیوتر آزاد تبریز اصلا حال و روز خوبی نداره! اساتید ضعیف که در حد و اندازه های تحصیلات تکمیلی نیستن. چیزهایی اونجا اتفاق می افته که گفتنش اینجا شاید درست نباشه. گروه های دیگه ش خوبه ها، مثلا برق و مکانیک و عمرانش خیلی خوبن، اما گروه کامپیوترش افتضاحه! تقریبا تمام اساتیدش رو می شناسم. خیلی خیلی خیلی حیفه که روزانه یک دانشگاه دولتی رو با آزاد تبریز عوض کنی. شیرازم فوق العاده شهر قشنگیه، کیف می کنی این دو سال رو |