![]() |
(۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - نسخهی قابل چاپ |
(۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - - rasool - - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ
الله نامساوی( برای o ) [tex]n^{a}<b^{_{n}}[/tex] کوچکترمساوی( برای O ) [tex]n^{a}<=b^{n}[/tex] آیا روابط بالا برای تمام a و b های مثبت برقراره (از لحاظ رشد)؟ متشکرم. |
(۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - mfXpert - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۰ ب.ظ
خیر.شما a و b رو یک بگیر.سمت چپ میشه n و سمت راست میشه ۱.پس این رابطه به ازای هر a و b مثبتی برقرار نیست. |
(۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - - rasool - - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ب.ظ
ممنونم. اما چند سوال: ۱- آیا یک به توان n می شه یک ؟ ۲- منظورتون اینه که به جز a=b=1 برای بقیه برقراره؟ ۳-برای a=1 و b=0.5 چی؟ ۴-کلا در چه مواقعی برقراره؟ ۵- البته فکر می کنم که به ازای هر a , b >1 صد درصد برقراره . درسته؟ ۶- مشکل من در مورد a و b های بین صفر و یک هستش. |
RE: (۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - sasanlive - 10 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۸ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: ممنونم. ۱- بله ۲ و ۳-وقتی که b بین صفر و یک باشد با بزرگ شدن n به سمت صفر میل میکند . واگر a در این حالت بزرگتر مساوی ۱ باشد نامساوی برقرار نیست. ۶و ۵و۴-وقتی که a بزرگتر مساوی ۱ باشد آنگاه b باید بزرگتر از ۱ باشد. آنگاه رابطه همیشه برقراره. |
RE: (۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - - rasool - - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ
اولا تشکر می کنم از اینکه وقت گذاشتید. و عذرخواهی از بابت این همه سوال. اما: جمع بندی: اگر( a >=1 و b >1 )باشه این نامساوی صد در صد برقراره . (هم برای o و هم برای O) سوال: اگر( a=b=1 )باشه وضعیت چطوریه؟ ( برای o ؟)(برای O ؟ ) به ازای a و b ای که هر دو بین صفر و ۱ هستند وضعیت چطوریه؟ ( برای o ؟)(برای O ؟ ) و سوالی دیگر: مقایسهی رشد نیم به توان n با رشد n به توان نیم چه برای o و چه برای O چی می شه ؟ بی نهایت سپاس ... |
RE: (۱) مقایسه رشد دو نوع تابع - Masoud05 - 10 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۵۲ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط: و سوالی دیگر: ببخشید سوال قبلی رو بد خوندم و ارسالم اشتباه بود اونو حذف کردم( و با توجه به این سوالی که از ارسال من پرسیده بودید رو از ارسالتون حذف کردم )اما راجع به این سوالتون باید بگم رشد اولی نمایی هست و دومی چند جمله ای پس اولی اکیداً بزرگتره( اکیداً بزرگتر یعنی همون o و وقتی o برقرا باشه یعنی O هم هست - یعنی رشد نمایی بزرگتر مساوی رشد چند جمله ای هست - ) |