![]() |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - azamcheraghi - 01 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام. هیچکی خبری از تاریخ اومدن نتایح نداره؟دهه اوله یا دوم؟ این همه مدت یکطرف این ده روز هم تحملش یک طرف واقعا سخته زمان دیر میگذره |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - sixsixsix - 01 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۷ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: سلام. هیچکی خبری از تاریخ اومدن نتایح نداره؟دهه اوله یا دوم؟ دهه اول میاد |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - darush12 - 01 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۰۷ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۳۴ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: سلام. هیچکی خبری از تاریخ اومدن نتایح نداره؟دهه اوله یا دوم؟ نیمه اول شهریور |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - Iranian Wizard - 01 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ب.ظ
[attachment=20417] |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - plusdeck - 01 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۲۰ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - shahlaj - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۵۲ ب.ظ
️ زمان انتشارنتایج نهایی ارشد اعلام شد ️ فهرست اسامی پذیرفتهشدگان نهایی آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشدناپیوسته سال۹۵ دوشنبه ۸ شهریورماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار میگیرد. |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - azamcheraghi - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ
اون دوستی که قبل این که سایت سنجش لینک نتایج رو بذاره تو سایت،لینکش رو به دست میاورد .... یه زحمتی بکشه ما باز منتظر لینک هستیمااااااااااااااااا. کی تا پس فردا صبر کنه خداجون. کاشکی بتونید پیداش کنید. من چندتا رو تست کردم نشد خب.... ![]() |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - darush12 - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: اون دوستی که قبل این که سایت سنجش لینک نتایج رو بذاره تو سایت،لینکش رو به دست میاورد .... یه زحمتی بکشه ما باز منتظر لینک هستیمااااااااااااااااا. چه جالب!!! مگر این نوع لینک ها هستن؟ |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - azamcheraghi - 06 شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۲۱ ب.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۵ ۱۰:۱۷ ب.ظ)darush12 نوشته شده توسط:اره هست. برا نتایج اولیه ما تونستیم از یه روز قبل ببینیم.(06 شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۱۸ ب.ظ)azamcheraghi نوشته شده توسط: اون دوستی که قبل این که سایت سنجش لینک نتایج رو بذاره تو سایت،لینکش رو به دست میاورد .... یه زحمتی بکشه ما باز منتظر لینک هستیمااااااااااااااااا. |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - Venus. - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۲:۵۷ ب.ظ
نتایج اومد |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - sama108 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ
من معماری کامپیوتر خواجه نصیر نوبت دوم زده قبول شدم همش فکر میکنم نکنه الان نتایجو دیدم اشتباه دیدم نوبت دوم خواجه نصیر خوابگاه میدن برای دخترا؟ |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - ts2927 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر خواجه نصیر نوبت دوم زده قبول شدمشما رتبه تون چند شده؟! |
نتایج نهای ارشد کامپیوتر - azamcheraghi - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ ب.ظ
نتایچ اومد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من الزهرا روزانه قبول شدم. کسی میدونه تاریخ ثبت نامش کیه؟ من تو سایتش گشتم ولی پیدا نکردم چیزی .... |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - moler - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر خواجه نصیر نوبت دوم زده قبول شدم سلام مبارک باشه بله خوابگاه ارایه میشه Kntu.ac.ir |
RE: نتایج نهای ارشد کامپیوتر - sama108 - 08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۵:۳۲ ب.ظ)moler نوشته شده توسط:تشکر(08 شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۰۳ ب.ظ)sama108 نوشته شده توسط: من معماری کامپیوتر خواجه نصیر نوبت دوم زده قبول شدم برای نوبت دوم (شبانه) دیگه؟ یکی از کاربران گفتن که به سختی خوابگاه میدن ![]() |