انتخاب موضوع پایان نامه- ضروری - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب موضوع پایان نامه- ضروری - mahshid_k - 11 مرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۶ ب.ظ
سلام من تا چند روز دیگه باید موضوع پایان نامه ارشد و سمینارم رو مشخص کنم. رشته من برق گرایش مخابرات سیستمه و استاد راهنمام توزمینه های پردازش تصویر و ویدیو و فشرده سازی و کدینگ کانال کار میکنن. موضوع سیگنالی هم میتونم انتخاب کنم به شرطی که در پردازش تصویر کاربرد داشته باشه. خودم برای پروژه پایانی درس های پردازش تصویر و ویدیو واترمارکینگ کار کردم و به این زمینه علاقه مند هم شدم. ولی واقعا برای انتخاب موضوع استرس دارم. چون میخوام از ایران برم.و چند مقاله خوب باید داشته باشم. استادم گفتن الان دیگه دوره اینترنت و ارتباط آنلاینه و ویدیو صد درصد موضوع به روز تری هست. ولی خیلیا بهم گفتن ویدیو سخته. و اگه نرسم خوب کار کنم و مقاله بدم نمره دفاعم کم میشه که نمره هم خیلی مهمه و من نمیخوام این اتفاق بیفته به موضوعاتی مثل pso و ژنتیک و بهینه سازی هم علاقه مندم. ولی آیندشو نمیدونم مییشه تو این زمینه ها چند موضوع بهم معرفی کنید؟ و بهم مشاوره بدید؟ ممنون میشم |
انتخاب موضوع پایان نامه- ضروری - codin - 11 مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۸ ب.ظ
تشخیص سرطان پستان از روی تصاویر ماموگرافی و به کمک یادگیری عمیق(deep learning). خوبیش اینه دیتاست و صورت مسئله و همه چیز مشخصه . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته ۱/۲ میلیون دلار هم جایزه داره که گرفتنش کار هرکسی نیست چون احتمالا خیلی ها توی دنیا کمین کردن براش ) |
RE: انتخاب موضوع پایان نامه- ضروری - clint - 11 مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۱۱ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۰۸ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: تشخیص سرطان پستان از روی تصاویر ماموگرافی و به کمک یادگیری عمیق(deep learning). خوبیش اینه دیتاست و صورت مسئله و همه چیز مشخصه .عجیبه روش خیلی کارشده تو همین دانشگاه خودم کلا بنظر من نباید سمت تشخیص بیماری رفت حداقل تو ایران چون کاربردی نیست فشرده سازی تصاویر پزشکی بهتره |