مشکل در پایگاه داده ی وب - نسخهی قابل چاپ |
مشکل در پایگاه داده ی وب - Pure Liveliness - 06 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ
با سلام. من وقتی توی پایگاه داده م جدول ایجاد میکنم اگه جدول بیشتر از ۸ تا فیلد داشته باشه اصلا ساخته نمیشه و یه سری حروف و اعداد عجیب میاد توی صفحه. یعنی نمیشه بیشتر از ۸ تا فیلد داشت؟ |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - sabafarhadi - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: با سلام. من وقتی توی پایگاه داده م جدول ایجاد میکنم اگه جدول بیشتر از ۸ تا فیلد داشته باشه اصلا ساخته نمیشه و یه سری حروف و اعداد عجیب میاد توی صفحه. یعنی نمیشه بیشتر از ۸ تا فیلد داشت؟ پایگاه داده ات چیه؟ |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - Pure Liveliness - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۰ ق.ظ)sabafarhadi نوشته شده توسط:Phpmyadmin(06 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: با سلام. من وقتی توی پایگاه داده م جدول ایجاد میکنم اگه جدول بیشتر از ۸ تا فیلد داشته باشه اصلا ساخته نمیشه و یه سری حروف و اعداد عجیب میاد توی صفحه. یعنی نمیشه بیشتر از ۸ تا فیلد داشت؟ |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - gogooli - 07 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ
بیشتر از ۸ ستون منظورته؟ می شه بیشتر از ۸ ستون داشت. شاید در وارد کردن اطلاعات فیلدها اشتباه می کنی به اون error می ده. مثلا یک جدول با ۹ ستون ایجاد کن فقط name بده به این ستونها (همه int هستن) ببین ایجاد می شه؟ |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - Pure Liveliness - 07 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۰ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: بیشتر از ۸ ستون منظورته؟ می شه بیشتر از ۸ ستون داشت. شاید در وارد کردن اطلاعات فیلدها اشتباه می کنی به اون error می ده. مثلا یک جدول با ۹ ستون ایجاد کن فقط name بده به این ستونها (همه int هستن) ببین ایجاد می شه؟اصلا مشکل اینجاست که وقتی اسم جدول و تعداد فیلد ها رو مینویسم و go رو میزنم چیزی ساخته نمیشه و یه سری عدد و حرف الکی میاد. |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - pariiisa - 07 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ
دوست عزیز یه اس*****ین از همین اعداده حرفا بگیر منطورم screen shot بود که فیلترش کرد |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - Pure Liveliness - 07 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۱ ب.ظ)pariiisa نوشته شده توسط: دوست عزیز یه اس*****ین از همین اعداده حرفا بگیر مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مشکلش تعداد فیلد بیشتر از ۸ تاست. |
RE: مشکل در پایگاه داده ی وب - Pure Liveliness - 08 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۲ ق.ظ
با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتند. راهش رو مینویسم که اگه کسی به همچین مشکلی خورد و سرچ کرد متوجه بشه. مشکل از ورژن xampp بود گویا. ورژن جدید تر با تعداد فیلد های بیشتر از ۸ تا برای جداول مشکلی نداشت. |