هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - نسخهی قابل چاپ |
هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - iman1374 - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ق.ظ
سلام دوستان به نظرتون همپوشانی مهندسی کامپیوتر امسال در گرایش ها چطور هست؟ |
هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - alilash - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۳ ق.ظ
پارسال برای گرایش شبکه و امنیت . به دلیل طرفدار بیشتر هم پوشانی خیلی خیلی کم بود به طوری که رتبه ی ۳۰ شبکه ی علم و صنعت قبول شد . با این که شریف روزانه ۱۸ نفر و روزانه امنیت امیر کبیر ۵ نفر و روزانه شبکه امیر کبیر ۵ نفر رو زده بود . در ضمن سهمیه جانبازان و آزاده ها هم از همین ظرفیت ها کم میشن و پارسال ایشون به این دلیل قبول نشدن . یعنی تا رتبه ی ۳۰ شبکه تنها ۱ یا ۲ نفر رفته بودن آیتی تهران . ولی تو گرایش ۱ خیلی خیلی بهتر بود به طوری که رتبه ی حدود ۱۶۰ تجارت خواجه شبانه قبول می شد . |
هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - arashint - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ
اکثر کارنامه هایی که امسال دیدیم این طور بوده که کسی که توی یک گرایش رتبه خوبی آورده توی گرایش های دیگه(به خصوص در مورد هوش و نرم افزار) رتبش آنچنان خوب نبوده و یه مقدار نگران کنندست. |
RE: هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - snskn - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ
امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمه |
هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - ts2927 - 05 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمهبه نظرتون تو گرایش معماری هم کم شده در مقایسه با دو سال قبل؟؟؟ یا مثلا تغییری نداشته؟؟؟ |
RE: هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - iman1374 - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ts2927 نوشته شده توسط:(05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمهبه نظرتون تو گرایش معماری هم کم شده در مقایسه با دو سال قبل؟؟؟ یا مثلا تغییری نداشته؟؟؟ ببینید این مربوط به یک رشته خاص نیست و در کل یک رشته بررسی می شه. باید دید همپوشانی در کل چقدر بوده است |
RE: هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - karbar - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمه عوضش زبان رو بالا زدن، من فکر کنم مثل سال قبل باشه، یکم کمتر یا بیشتر بسته به اینکه چند درصد افراد زبان رو بالا زده باشن |
RE: هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - snskn - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ts2927 نوشته شده توسط:برای معماری اوضاع بهتره فکر کنم طبق کارنامه ها(05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمهبه نظرتون تو گرایش معماری هم کم شده در مقایسه با دو سال قبل؟؟؟ یا مثلا تغییری نداشته؟؟؟ (۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط:این حرفم درسته ولی زبان میانگینش رو ۴۰ باشه فکر کنم و ترازو به اندازه مشترک جا به جا نمیکنه به نظرم(05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمه البته این نظر منه و منم واقعا خوشحال میشم همپوشانی مثل پارسال باشه حداقل |
RE: هم پوشانی امسال کم است یا زیاد؟ - karbar - 05 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ)snskn نوشته شده توسط:(05 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ب.ظ)ts2927 نوشته شده توسط:برای معماری اوضاع بهتره فکر کنم طبق کارنامه ها(05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۹ ق.ظ)snskn نوشته شده توسط: امسال اکثرا مشترک کم زدن به نظر من هم پوشانی کمهبه نظرتون تو گرایش معماری هم کم شده در مقایسه با دو سال قبل؟؟؟ یا مثلا تغییری نداشته؟؟؟ نمی دونم چرا بچه ها انقدر به درصد ها پیچیده نگاه می کنند. و تراز و اینا رو زیاد تو محاسباتشون دخیل می کنند در صورتی که به نظر من اینجوری نیست. زبان نصف مشترک ارزش داره! معمولا تا جایی که من یادمه اکثرا زیر ده اینا زبانو می زدند امسال اگر میانگین ٤٠ باشه، انگار زبان صفر زده باشن و مشترک رو ٢٠ درصد بیشتر زدن! تقریبا مثل پارسال! برآیند یکیه |