شهریه نجومی شبانه بهشتی! - نسخهی قابل چاپ |
شهریه نجومی شبانه بهشتی! - ahmad8990 - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ
آقا من شهریه رو از تو سایت بهشتی پیدا کردم که میشه ترمی بالای سه میلیون, فقط دو میلیون و صد شهریه ثابت زده! اینم لینکش : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینم لینک پردیس که تو فایل پی دی اف بالا گفته : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. چرا بهشتی انقد گرونه ؟؟ |
شهریه نجومی شبانه بهشتی! - RezaTaheri - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹ ق.ظ
برای اعتراض روزانه اش هم نزنید شهریه دانشگاه اصفهان ثابت ۸۶۲ واحد ۲۰۷ ۸ واحدش ۲۵۱۸ (اینم از تهران و امیرکبیر گرون تره) |
RE: شهریه نجومی شبانه بهشتی! - majidgeek - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)ahmad8990 نوشته شده توسط: آقا من شهریه رو از تو سایت بهشتی پیدا کردم که میشه ترمی بالای سه میلیون, فقط دو میلیون و صد شهریه ثابت زده! اینم لینکش : این که پردیسه! نوبت دوم که از پردیس باید ارزون تر باشه! |
RE: شهریه نجومی شبانه بهشتی! - RezaTaheri - 01 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۹ ب.ظ)majidgeek نوشته شده توسط:توی فایل اولی گفته نوبت دوم ۶۰ درصد پردیس هست(01 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ق.ظ)ahmad8990 نوشته شده توسط: آقا من شهریه رو از تو سایت بهشتی پیدا کردم که میشه ترمی بالای سه میلیون, فقط دو میلیون و صد شهریه ثابت زده! اینم لینکش : با درنظر گرفتن ۶۰ درصد پردیس شهریه ثابت میشه ۲۱۰۰ شهریه متغییر هم جدا البته چون مستقیم شهریه اش اعلام نشده قابل استناد نیست و همینطور منطقی هم نیست |
شهریه نجومی شبانه بهشتی! - MeysamPH - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۴ ق.ظ
حالا چی شد، واقعا ترمی چقدر هزینه شبانه اش میشه؟ |
شهریه نجومی شبانه بهشتی! - ahmad8990 - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۰ ق.ظ
والا بچه ها میگن حدود دو میلیون میشه! اگه کسی تونست شماره بهشتی رو گیر بیاره بپرسه خبر بده لطفاً |