۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۵ ق.ظ
با این رتبه ها چه دانشگاه روزانه ای برای هر گرایش می تونم برم؟ |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - RezaTaheri - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ق.ظ
علوم کامپیوتر: روزانه بهشتی و شبانه امیرکبیر دانش: شبانه تهران و روزانه خوارزمی |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ق.ظ
مرسی ممنون برا علوم کامپیوتر٬ علامه و تربیت مدرس از شهید بهشتی بهترن یا بدتر؟ |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - fatemeh69 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۰ ق.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۹ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط: مرسی ممنونعلامه تقریبا بدترین دانشگاه برای علوم کامپیوتره شهید بهشتی علوم کامپیوترش خیلی خوب و قویه بعدش تربیت مدرس بعدش علامه البته به عقیده من اگه کیفیت براتون مهمه بعد از بهشتی دانشگاه تبریز رو بزنید خیلی بهتر از تربیت مدرس و علامه است |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ق.ظ
مرسی ممنون ولی بخاطر کار شهرستان نمیتونم برم برا ۱۴ دانش چقدر شانس قبولی دانشگاه تهران دارم؟ لطفا اینم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - RezaTaheri - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط: مرسی ممنون ولی بخاطر کار شهرستان نمیتونم برمپارسال دانش با ظرفیت مشابه امسال با رتیه ۱۸ دانش شب تهران آوورد |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۴۷ ب.ظ
دانش رو برم بهتره یا علوم ؟ هم ازنظر رشته ش هم دانشگاه ممکن |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - mhgg - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ
سلام به نظر من اگه بیس کامپیوتر رو خیلی دوست داری یعنی دروس کامپیوتری که ریاضی هستن بهتره بری علوم کامپیوتر. اما اگه دروس کامپیوتری و برنامه نویسیت خوب هست مهندسی دانش خیلی بهتره. |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۶ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۹ ق.ظ)mhgg نوشته شده توسط: سلام خب با این وضع دانش بیشتر بهم میخوره اما از یه طرف دانش رشته ی کاملا جدیدی هستش و جا باز نکرده بخصوص بعدا برا کار و آینده شغلی به دلیل بعضی پیش داوریها یکم ممکنه متضرر بشم ٬ نظرشما چیه؟ |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - MR92 - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ
مهندسی دانش به دانشگاهی که میری بستگی داره تو تهران و سبزوار به برنامه نویسی و هوش اهمیت میدن و روشون کار میکنن ولی تو خوارزمی رو ریاضیات کار میکنن و اصلا نزدیک به کامپیوتر نیست |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - nmoh3n - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط: مرسی ممنون ولی بخاطر کار شهرستان نمیتونم برم سلام. رتبه روزانه پارسالمون یازده بود. روزانشم بزن شبانه که قطعن قبولی |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۶ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۴ ب.ظ)MR92 نوشته شده توسط: مهندسی دانش به دانشگاهی که میری بستگی داره ممنون از جوابتون. پس همون علوم شهیدبهشتی رو بالاتر بزنم بهتره (۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ)nmoh3n نوشته شده توسط:(28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۱۵ ق.ظ)AminKho نوشته شده توسط: مرسی ممنون ولی بخاطر کار شهرستان نمیتونم برم ممنون. آره شبانه شو میارم اما چون شبانه خوابگاه نمیدن، شبانه نمیزنم |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - AminKho - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۹ ب.ظ
ما که رفتیم علوم شهید بهشتی |
RE: 93 علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - RezaTaheri - 09 شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۶:۰۹ ب.ظ)AminKho نوشته شده توسط: ما که رفتیم علوم شهید بهشتیتبریک همکلاسی شدیم |
۹۳ علوم کامپیوتر و ۱۴ دانش - razieh.msh91 - 16 تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۵۴ ب.ظ
سلام،من کنکور ارشد۹۷ دادم و رتبم۹۳ شد ولی بدون سهمیه،بنظرتون منم روزانه شهیدبهشتی قبول میشم؟ (۲۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۶ ق.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: علوم کامپیوتر: روزانه بهشتی و شبانه امیرکبیر سلام،من امسال کنکور۹۷ دادم،رتبم۹۳ بدون سهمیه شده،بنظرتون روزانه شهیدبهشتی قبول میشم؟ |