![]() |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - نسخهی قابل چاپ |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - wskf - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ
سلام دوستان چه کتابی یا منبعی باید خوند که به درد مصاحبه دکتری و .. بخوره؟ لغات زبان یا Reading باید چی خوند ؟ ممنون اگه راهنمایی کنید.. |
RE: تقویت زبان برای ارشد و دکتری - mmirzay - 28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: سلام دوستان به سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه سر بزن، عالیه |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - wskf - 29 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ق.ظ
ممنون بیشتر ی چیزی میخوام که لغاتی که بلدم رو تو حافظه تثبیت کنم. یعنی بتونم لغات رو استفاده کنم . لغات تافل رو خوندم . مثلا ی کتاب reading و .. |
RE: تقویت زبان برای ارشد و دکتری - mmirzay - 29 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ق.ظ)wskf نوشته شده توسط: ممنونپس بشین ترجمه کن البته از فارسی به انگلیسی ولی اگه بتونی خودت متن فارسی رو بنویسی که دیگه می ترکونی، نمی خواد کتاب بنویسی ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: تقویت زبان برای ارشد و دکتری - chahianm - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۲۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۵۳ ب.ظ)mmirzay نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)wskf نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام مرسی از معرفی عالی بود |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - Jooybari - 30 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۵۶ ب.ظ
سلام. پیشنهاد میکنم سراغ جزوه یا کلاس دکتر آموخته (فن ترجمه) برید. من از وویس استفاده کردم. واقعاً راضی بودم. |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - Happiness.72 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۶ ب.ظ
من چون خودم الان کلاس میرم بهتون میگم : - سعی کنید Listening خودتون تقویت کنید - تماشای فیلم می تونه مفید باشه. - هر روز زبان بخونید ![]() |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - The BesT - 31 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۳۰ ب.ظ
به سایت زیر هم سر بزنید. کتب گرامر یا ... که به دردتون میخوره دانلود کنید و تو برنامه روزانه تون قرار بدید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
تقویت زبان برای ارشد و دکتری - wskf - 01 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۰ ب.ظ
ممنون از همه . خودم هم کانال اکسین و سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پیدا کردم. |
RE: تقویت زبان برای ارشد و دکتری - arshad_95 - 01 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۶ ب.ظ).Heydari نوشته شده توسط: من چون خودم الان کلاس میرم بهتون میگم : فیلم هایی که مدنظرتون هست رو از کجا میشه دانلود کرد؟ اگر آدرسشو دارید لطف کنید بذارید! ممنون |