ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - نسخهی قابل چاپ |
ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - Black.Star - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ب.ظ
سلام یه بار به کسی زنگ زدم، سریع برام پیام اومد که: "من در کلاس هستم و بعدا با شما تماس میگیرم!" بعد من کنجکاور شدم و به ایشون گفتم هرچقدر گشتم ارسال خودکار چنین متن دلخواهی توی سرویسهای همراه اول وجود نداشت که گفت این جزء امکانات خود اندرویده و یه سری پیام پیشفرض وجود داره که میتونید تغییرشون بدید تا خودکار ارسال کنه، حالا منم میخوام همین کار رو کنم که تا ۱۰ شب هر کی زنگ زد پیام بره که من کتابخونم (به جای اینکه بگه گوشی خاموشه)، اون طرف رو فعلا پیدا نکردم ازش بپرسم، کسی میدونه چطوریه؟ |
ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - afrooz-OMD - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ب.ظ
اولا که حالا چه کاریه که بگین کتابخانه هستین؟! خب جواب نمیدین دیگه اصن گوشیو بذارین کنار! ولی واسه سوالتون فک میکنم فک میکنم نرم افزاری باشه که به شکل دیفالت بشه همچین پیامی رو به تماس گیرنده ارسال کرد اما توصیه من اینه که بیخیال بشین گوشی خاموش اصن! خاموش! |
ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - The BesT - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ب.ظ
چیز خیلی خاصی نیست.وقتی کسی باهاتون تماس میگیره سه حالت روی گوشی فعال میشه.یکی اینکه گوشی را رد تماس میکنیم و دست را به سمت ایکن قرمز برای رد تماس لمس میکنیم.یکی اینکه به سمت فعال کردن که دکمه سبز هست اشاره میکنیم.یکی دیگه هست که دقیق نمیدونم چی نوشته ولی وقتی روش کلیک میکنید یکسری گزینه پیشفرض داره که مثلا "I'm busy,call you later" و .... که شما میتونید متن را خودتون بنویسید و برای اون فرد پیامک کنید. در واقع بصورت خودکار اینکار صورت نمیگیره که هرکسی بزنگه بهتون خودکار رد تماس بخوره و این پیام بره.اون دوستتون دیدن شما تماس گرفتید و رد تماس زدند و بعد این پیام دادند |
ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - The BesT - 07 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ
نمیدونم پس خودکارش چطور هست.ایشالله خودتون یا بقیه دوستان متوجه شدن اطلاع دهند ما هم یاد بگیریم |
ارسال پیامک خودکار: کتابخانه هستم! تماس ممنوع! - Saoshiyant - 08 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ق.ظ
ی نرم افزار اندرویدی به اسم Tasker هست . داخل اون میشه همچین task هایی تعریف کرد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |