اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - mary~j - 13 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ
در اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ، پردیس دانشگاه علم و صنعت برای گرایش های شبکه و هوش و نرم افزار ظرفیت های جدید اعلام کرده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - Iman_k26 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ
با سلام به نظرتون پردیس علم و صنعت بهتره یا آزاد علوم تحقیقات؟ (۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ)mary~j نوشته شده توسط: در اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ، پردیس دانشگاه علم و صنعت برای گرایش های شبکه و هوش و نرم افزار ظرفیت های جدید اعلام کرده |
RE: اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - mary~j - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Iman_k26 نوشته شده توسط: با سلام والا من اطلاعات دقیقی ندارم درباره اعتبار مدرک و اینجور چیزا فقط خودم اگر باشم ، پردیس علم و صنعت رو انتخاب میکنم ، چون یه عمری تو دانشگاه دولتی تو گوشمون خوندن اینجا گلستانه و دانشگاه آزاد فلانه (شایدم واقعن باشه من اونم خبر ندارم!) و ... چیزهای بیشتری هم گفتن که ترجیح میدم باز گو نکنم! من خودم کاملا شخصی با این مسئله برخورد خواهم کرد ، فکر میکنم همه باید در نهایت به رضایت شخصی توجه کنن که شرمنده خودشون نشن بعدا ! |
اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - peroshatperoshat - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ
بچه ها برای ثبت نام تکمیل ظرفیت باید کارت خرید؟من لینک خرید کارت اعتباری برای تکمیل ظرفیت رو پیدا نمی کنم اعصابم خورد شده کمکم کنین لطفا |
RE: اطلاعیه دوم تکمیل ظرفیت ارشد ۹۴ - Iman_k26 - 16 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ
بله اون که صد در صد هر شخصی باید خودش تصمیم بگیره و به رضایت شخصی برسه. من بیشتر میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد خود پردیس علم و صنعت دارید یا نه؟اینکه کلاس هاشون با بچه های دیگه مشترک هست یا نه! و یا اینکه برای ادامه تحصیل دادن این پردیس بودنه چقدر تاثیر گذار هست و از این قبیل اطلاعات. باز ممنون بابت پاسخی که دادید. با احترام (۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)mary~j نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۲ ب.ظ)Iman_k26 نوشته شده توسط: با سلام نه دوست عزیز نیاز به خرید کارت نیست. شما با همون مشخصات کارت و یا شماره پرونده ای که امسال ثبت نام کردی و توی آزمون شرکت کردی میتونی برای تکمیل ظرفیت اقدام کنی. (۱۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ ب.ظ)peroshatperoshat نوشته شده توسط: بچه ها برای ثبت نام تکمیل ظرفیت باید کارت خرید؟من لینک خرید کارت اعتباری برای تکمیل ظرفیت رو پیدا نمی کنم اعصابم خورد شده کمکم کنین لطفا |