انتقالی از دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب به واحد علوم تحقیقات - نسخهی قابل چاپ |
انتقالی از دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب به واحد علوم تحقیقات - so@ - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام دوستان من یه سوال از خدمتتون دارم ،لطفا اگر کسی میدونه یا داخل دوستان و آشنایانشون اتفاق افتاده راهنمایی کنید ممنون میشم. دوستم واحد تهران جنوب قبول شده بخاطر یه سری مسائل میخواد اگر بشه برای واحد علوم تحقیقات انتقالی بگیره .آیا داخل سیستم دانشگاه آزاد چنین چیزی میشه اتفاق بیفته ؟ |
انتقالی از دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب به واحد علوم تحقیقات - Fardad-A - 17 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۹ ب.ظ
برخلاف دانشگاه دولتی در دانشگاه آزاد در شرایطی که در آیین نامه جدید اومده در مقطع ارشد امکان جابجایی هست. اگه شرایطش را هم نداشته باشید بازهم میشه درخواست داد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
انتقالی از دانشگاه ازاد واحد تهران جنوب به واحد علوم تحقیقات - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۲ ب.ظ
امکان تغییر گرایش هم وجود نداره؟؟ مثلا از هوش به نرم افزار؟ یه مدل دیگه سوال بپرسم: بر فرض بنده اولین انتخاب قبول شدم ؛ الان انتخاب های دیگرم رو که هم گرایش هوش بوده و هم گرایش نرم افزار برای اینکه ببینم ترازم میخوره به اون انتخاب ها یا نه چیکار کنم؟! |