تالار گفتمان مانشت
کسی ایمیل .edu داره ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کسی ایمیل .edu داره ؟ - dsaq.ir - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ

سلام دوستان

کسی ایمیل .edu داره ؟ یا احتمالا امکانش ساختش رو داشته باشه؟
example@example.edu

پیشاپیش ممنون.

RE: کسی ایمیل .edu داره ؟ - dsaq.ir - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۱۱ ق.ظ)dsaq.ir نوشته شده توسط:  سلام دوستان

کسی ایمیل .edu داره ؟ یا احتمالا امکانش ساختش رو داشته باشه؟
example@example.edu

پیشاپیش ممنون.

ببین اینجا می تونید پیدا کنید یا نه؟

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

ممنون دوست عزیز ,
ولی اینجا نداشت چیزی Sad

کسی ایمیل .edu داره ؟ - Behnam‌ - ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ

edu. رو نمیشه ساخت حتماً باید یه دانشگاه برات این کار رو بکنه. قبلاً یکی از دانشگاه‌های آمریکا که open course داشت امکان ساخت این طور ایمیل رو میداد که بعداً برداشت و جاشت net. گذاشت.

توو ایران ظاهراً بیشترشون به ac.ir. ختم میشه ولی برا شریف به edu. ختم میشه، منتهی برا دانشجوها پیشوند دانشکده رو هم میگیره، مثلاً example@ce.sharif.edu

من هم با پیشوند دانشکده و هم بدون اون رو دارم، کارِت چیه؟ Big Grin

RE: کسی ایمیل .edu داره ؟ - dsaq.ir - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:  edu. رو نمیشه ساخت حتماً باید یه دانشگاه برات این کار رو بکنه. قبلاً یکی از دانشگاه‌های آمریکا که open course داشت امکان ساخت این طور ایمیل رو میداد که بعداً برداشت و جاشت net. گذاشت.

توو ایران ظاهراً بیشترشون به ac.ir. ختم میشه ولی برا شریف به edu. ختم میشه، منتهی برا دانشجوها پیشوند دانشکده رو هم میگیره، مثلاً example@ce.sharif.edu

من هم با پیشوند دانشکده و هم بدون اون رو دارم، کارِت چیه؟ Big Grin

خیلی ممنون, خصوصی شد.

کسی ایمیل .edu داره ؟ - Amoojan - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ

داداش من بیا برو یه دامنه .edu برای خودت ثبت کن اسمشم بزار mut.edu که بشه Manesht University of Technology بعدشم به هرجا میخوای باهاش ایمیل بزن! Big Grin
ولی بی شوخی بیا برو یه دامنه .edu ثبت کن، روش برا خودت ایمیل بساز به هرجا میخوای بفرست...

RE: کسی ایمیل .edu داره ؟ - dsaq.ir - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۲ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  داداش من بیا برو یه دامنه .edu برای خودت ثبت کن اسمشم بزار mut.edu که بشه Manesht University of Technology بعدشم به هرجا میخوای باهاش ایمیل بزن! Big Grin
ولی بی شوخی بیا برو یه دامنه .edu ثبت کن، روش برا خودت ایمیل بساز به هرجا میخوای بفرست...
ممنون عزیز ,فک نکنم راحت بشه ثبت کرد, ولی تو سایتایه ثبت دامنه هم یه چند تاییشو گشتم edu ثبت نمی کردن. شما سراغ داری شرکتی؟

کسی ایمیل .edu داره ؟ - Amoojan - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ

اره راست میگی منم فکر میکردم باید راحت باشه، چون کلی دانشگاه قلابی هست که دامنه .edu دارن... یه سرچی کردم، انگار باید یه سری مدارک برای جایی فرستاد...
پس اینم نمیشه! بریم یه راه دیگه پیدا کنیم! Big Grin