رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان خدارو شکر اول تبریک به هم دانشگاهی های خودم. بعدم همه بچه هایی که از همونجایی که میخواستن قبول شدن انتخاب هام اینجوری بودن : نوبت دوم دانشگاه تهران نرم افزار روزانه دانشگاه علم و صنعت ایران نرم افزار نوبت دوم دانشگاه صنعتی امیرکبیر نرم افزار روزانه دانشگاه تهران الگوریتم ها و محاسبات روزانه دانشگاه اصفهان نرم افزار نوبت دوم دانشگاه تهران الگوریتم ها و محاسبات روزانه دانشگاه تربیت مدرس سامانه های شبکه ای روزانه دانشگاه فردوسی مشهد نرم افزار روزانه دانشگاه صنعتی اصفهان نرم افزار |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Morza - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون فقط یه سوال داشتم اول اصفهان زده بودید یا صنعتی؟ |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ)Morza نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم بهتونمرسی اول اصفهان رو زده بودم صنعتی اصفهان رو آخرش زدم. نرم افزارش قوی نیس. |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - ss.hoseini - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ
تبریک فراوان هم دانشگاهی ان شا الله همیشه موفق باشید |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
تبریک به همکلاسی |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - mmm1374 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام تبریک عرض میکنم لطف کنید منابعی که استفاده کردید رو ذکر کنید؟؟؟ پیوسته موفق باشید |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - maryam.raz - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
تبریک دوست عزیز کلی همکلاسی هم تو مانشت دارید |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)ss.hoseini نوشته شده توسط: تبریک فراوان هم دانشگاهی مرسی.سلامت باشید. شما هم همیشه موفق باشید (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تبریک به همکلاسیمرسی. همچنین تبریک به هم دانشگاهی (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)mmm1374 نوشته شده توسط: سلام سلام. مرسی.لطف دارید. حتما میفرستم براتون. تشکر (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیز به به . مرسی دوست عزیز. آره ماشالا همه دوستان جمع هستیم |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - gogooli - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۲۲ ب.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط:ممنون ... سلامت باشید(10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: تبریک به همکلاسیمرسی. همچنین تبریک به هم دانشگاهی |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - dr.a_AI - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ
تبریک عرض میکنم هم دانشگاهی موفق باشید |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ ق.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: تبریک عرض میکنم هم دانشگاهی مرسی هم دانشگاهی منم تبریک میگم بهت |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - itplus - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ
تبریک منم پذیرا باشید هم دانشگاهی |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: تبریک منم پذیرا باشید هم دانشگاهی به به. سلامت باشی دوست عزیز |
رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - tondar.sal - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ
درصد ها و منابع که خوندی میگی؟ |
RE: رتبه ۱۹۰ ، دانشگاه اصفهان روزانه - Sadi_gh - 12 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۳۰ ب.ظ)tondar.sal نوشته شده توسط: درصد ها و منابع که خوندی میگی؟براتون پیام میفرستم |