![]() |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - نسخهی قابل چاپ |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۱ ق.ظ
شکر.... و تبریک به همه دوستان هم کلاسی هااا؟ کجایین؟ |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - razieh123 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۵ ق.ظ
سلام هم کلاسیم ![]() |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - Haj Reza - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ق.ظ
تبریک میگم هم کلاسی ![]() |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ق.ظ
EE سلاام تبریک همکلاسیااا تا حالا ۴ نفر ![]() |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - Hamzeh.S - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ
تبریک می گم.امیدوارم درادامه هم موفق باشین. |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - ziba.O - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سلام تبریک میگم. با آرزوی موفقیت |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۴۲ ق.ظ)Hamzeh.S نوشته شده توسط: تبریک می گم.امیدوارم درادامه هم موفق باشین.ممنونم همچین تبریک میگم به شما، ایشالا که همیشه موفق باشین (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: سلامممنون زیبای عزیزم،منم به تو تبریک میگم دوستم،ایشالا موفق باشی همیشه |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - ahad.j.65 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
به همه دوستانی که امسال اومدن خواجه نصیر تبریک میگم. کسی میدونی بالاترین رتبه ای که روانه قبول شده چنده؟! |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - noronet - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشید .... چقدر همکلاسی پیدا کردید خوش بحالتون |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۲۸ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)ahad.j.65 نوشته شده توسط: به همه دوستانی که امسال اومدن خواجه نصیر تبریک میگم. ممنونم....فک میکنم زیر ۱۴۰ بوده |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - razieh123 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ)ahad.j.65 نوشته شده توسط: به همه دوستانی که امسال اومدن خواجه نصیر تبریک میگم. من ١٣٠ شدم روزانه ولی دوست خودم ١٣٩ شد بنده خدا شبانه قبول شد همون خواجه |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - IT93 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
سلام تبریک منم ۹۱ روزانه تجارت خواجه اوردم البته رتبه صد و خورده ای دیدم که علم و صنعت اورده ؛ اما من نیوردم !!! حالا ثبت نام و دانشکدش کجا هست ؟ ساختمان شماره ۱ آدرس: میدان ونک - خیابان ملاصدرا - خیابان پردیس - پلاک ۷ تلفن: ۳-۸۸۶۷۸۵۸۰ نمابر: ۸۸۶۷۴۸۵۸ کد پستی: ۱۹۹۹۱۴۳۳۴۴ ساختمان شماره ۲ آدرس: سید خندان – ابتدای رسالت – خیابان دبستان – کوچه آگاهی – پلاک ۲۴ تلفن ۸۸۴۶۵۰۳۱ -۳: نمابر ۸۸۴۶۵۰۳۱ : کد پستی : ۱۶۳۱۷۱۴۱۹۱ کدومیم ما ؟ |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - Mohammad-A - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ)IT93 نوشته شده توسط: حالا ثبت نام و دانشکدش کجا هست ؟ثبت نام ساختمان مرکزی (میرداماد) هست. محل دانشکده هم به جز درسهای یکی از استادها، بقیه سیدخندان هست. کتابخانه لاتین هم سید خندان و کتابخانه منابع فارسی ونک هستش. البته امور اداری هم مربوط به ساختمان ونک میشه. |
RE: تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - khordad.girl - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۱ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: تبریک میگم موفق باشید .... چقدر همکلاسی پیدا کردید خوش بحالتون ممنونم آره آخه زیادیم ۲۴ نفریم امسال مث اینکه ![]() منم به شما تبریک میگم موفق باشین ![]() (۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: تبریک میگم :-)ممنونم دوست عزیز |
تجارت خواجه نصیر ۱۶۳ - nlp@2015 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ
منم تبریک میگم.موفق باشی. خیلی خوشحال شدم قبولیتو دیدم ![]() |