تالار گفتمان مانشت
۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - حسین۹۴ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ

خدا رو شکر همون که می خواستم شد

۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - captain - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ

تبریک بهتون.

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - حسین۹۴ - ۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۱۷ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۸ ب.ظ)captain نوشته شده توسط:  تبریک بهتون.

ممنون، همچنین تبریک به شما

۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - nlp@2015 - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ

به شما هم تبریک میگم.موفق باشید. روز ثبت نام نمیدونید کی هست؟

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - Mahsa Rahmani - 09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)حسین۹۴ نوشته شده توسط:  خدا رو شکر همون که می خواستم شد
تبریک میگم هم رشته ای و هم دانشگاهی عزیز Smile ایشالله همیشه موفق باشید. خیلی خووووب قبول شدید. پارسال با این رتبه رفتن بهشتی Rolleyes البته امسال تعداد استادایی که دانشجو میگیرن بیشتر شده Smile تبریک مجددا

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - حسین۹۴ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ)Mahsa Rahmani نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)حسین۹۴ نوشته شده توسط:  خدا رو شکر همون که می خواستم شد
تبریک میگم هم رشته ای و هم دانشگاهی عزیز Smile ایشالله همیشه موفق باشید. خیلی خووووب قبول شدید. پارسال با این رتبه رفتن بهشتی Rolleyes البته امسال تعداد استادایی که دانشجو میگیرن بیشتر شده Smile تبریک مجددا

خیلی ممنون، آره خودمم طبق رتبه های پارسال روز امیرکبیر رو فکر نمی کردم بیارم که خدا رو شکر اوردم، فقط از چند نفر از دوستام شنیدم که کلا امیرکبیر خیلی کامپیوترش سخت می گیرن استرس گرفتم! باید از بچه های سال بالایی حتما مشورت بگیرم

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - حسین۹۴ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ق.ظ

(۰۹ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  به شما هم تبریک میگم.موفق باشید. روز ثبت نام نمیدونید کی هست؟

ممنون، فعلا که سایت دانشگاه اطلاعیه نزده، همون شنبه هفته ی بعد که سنجش گفته احتمالا ثبت نام باشه

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - Mahsa Rahmani - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۴۷ ق.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۱۴ ق.ظ)حسین۹۴ نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۱ ب.ظ)Mahsa Rahmani نوشته شده توسط:  
(09 شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۰۶ ب.ظ)حسین۹۴ نوشته شده توسط:  خدا رو شکر همون که می خواستم شد

خیلی ممنون، آره خودمم طبق رتبه های پارسال روز امیرکبیر رو فکر نمی کردم بیارم که خدا رو شکر اوردم، فقط از چند نفر از دوستام شنیدم که کلا امیرکبیر خیلی کامپیوترش سخت می گیرن استرس گرفتم! باید از بچه های سال بالایی حتما مشورت بگیرم
اره خیلی سخت میگیرن Smile من یکی از سال بالایی هاتون هستم Big Grin حالا میاین هفته آینده از استراتژی هاشون آگاه میشید. ولی اینم بگم که خیلی قوی کار میکنن. میتونید هفته اینده بیاید دانشگاه یکشنبه اکثر بچه ها هستن. طبقه سوم آزمایشگاه دکتر صدیقی ECS Lab

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - دختر مهربان - ۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ق.ظ

موفق باشید ان شاالله
هرروز بیشتر از قبل

دوستان مانشتی به همفکریتون شدیدا نیاز دارم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ۹۴ معماری کامپیوتر- روزانه ی امیرکبیر - ss.hoseini - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ب.ظ

تبریک میگم بهتون دوست عزیز
ایشالا موفق باشید