![]() |
تعیین موضوع پایان نامه - نسخهی قابل چاپ |
تعیین موضوع پایان نامه - maedehh68 - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
سلام دوستان من برا تعیین موضوع پایان نامه ام واقعا احتیاج به راهنماییتون دارم استاد راهنمای من تو حیطه شبکه های اجتماعی و داده کاوی و الگوریتم های فرا اکتشافی کار میکنن اما هر موضوعی و قبول نمیکنن و...نمیدونم چیکار باید بکنم ؟؟؟لطفا کمکم کنید |
RE: تعیین موضوع پایان نامه - ali_nemo - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ق.ظ
سلام به نظر من شما بهتره برید به کنفرانس های رشته کامپیوتر یا حداقل موضوع های کنفرانس رو ببنین، اینکه داشنگاه ها ی معتبر خارج از ایران روی چه موضوع هایی دارند کار میکنند. اینکه مقاله بخونید منظورم این هست که در مقاله ها بخش Abstract رو بخونید و به قسمت مقدمه یه نگاهی بیندازید. |
RE: تعیین موضوع پایان نامه - codin - 03 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)maedehh68 نوشته شده توسط: سلام دوستان من برا تعیین موضوع پایان نامه ام واقعا احتیاج به راهنماییتون دارم استاد راهنمای من تو حیطه شبکه های اجتماعی و داده کاوی و الگوریتم های فرا اکتشافی کار میکنن اما هر موضوعی و قبول نمیکنن و...نمیدونم چیکار باید بکنم ؟؟؟لطفا کمکم کنیدمیتونین چلنج امسال ویزدم رو به عنوان موضوعتون روش کار کنین.در زمینه شبکه های اطلاعاتی ناهمگن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: تعیین موضوع پایان نامه - maedehh68 - 04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ق.ظ)ali_nemo نوشته شده توسط: سلامممنونم از راهنماییتون (۰۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ)maedehh68 نوشته شده توسط: سلام دوستان من برا تعیین موضوع پایان نامه ام واقعا احتیاج به راهنماییتون دارم استاد راهنمای من تو حیطه شبکه های اجتماعی و داده کاوی و الگوریتم های فرا اکتشافی کار میکنن اما هر موضوعی و قبول نمیکنن و...نمیدونم چیکار باید بکنم ؟؟؟لطفا کمکم کنیدمیتونین چلنج امسال ویزدم رو به عنوان موضوعتون روش کار کنین.در زمینه شبکه های اطلاعاتی ناهمگن سلام ممنونم از پاسختون شرمنده میشه یه کم بیشتر راهنماییم کنید |
تعیین موضوع پایان نامه - نگین ارشد - ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ
سلام موضوعاتی که استادتون مقاله ارائه کرده اند را مطالعه کنید سپس انتخاب موضوع آسون میشه. |
RE: تعیین موضوع پایان نامه - maedehh68 - 07 شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۴ ق.ظ)نگین ارشد نوشته شده توسط: سلام موضوعاتی که استادتون مقاله ارائه کرده اند را مطالعه کنید سپس انتخاب موضوع آسون میشه.سلام بابت راهنماییتون خیلی ممنونم مرسی |
تعیین موضوع پایان نامه - younes - 28 شهریور ۱۳۹۴ ۰۸:۳۷ ب.ظ
سلام به همه ی مانشتیهای عزیز دوستان من هم توی انتخاب موضوع پایان نامه م موندم میخوام ی موضوع باشه سریع جمع و جور بشه ، استادامون زیاد گیر نمیدن فقط ی چیزی باشه که بتونم چهار کلمه دفاع کنم ازش از موضوع کلود هم دوست دارم اما نمیدونم چی انتخاب کنم و چجوری اونو پیاده سازی کنم ، اگه میشه لطفا راهنمایی ام کنید ، زبان انگلیسی هم فول نیستم ک مقاله انگلیسی بخونم پاک موندم چیکار کنم |
تعیین موضوع پایان نامه - ۹SHAN - 03 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۴ ب.ظ
سلام من تو انتخاب زمینه برای موضوع پایان نامه گیر کردم و نمیدونم چیو انتخاب کنم لطفا منو از سردرگمی نجات بدین |