درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - irzeynab - 18 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام من قراره گرایش نرم افزار شرکت کنم یک سوال داشتم از کسایی که سالهای قبل کنکور دادن من پایه ریاضیم خوب نیس ، تو دانشگاه هم تا حالا از درس ریاضی نمره بالا ۱۶ نداشتم . همش بین ۱۲ تا ۱۶ بوده . اما آمار و احتمالاتم بهتر بوده . تصمیم گرفتم برای کنکور اصلا ریاضیات مهندسی نخونم و وقت نزارم سوالم اینه که به آمار و احتمالات و محاسبات عددی هم امیدی نداشته باشم ؟ بهتر نیس کلا قیده ریاضیات رو بزنم و وقتمو بزارم برای درس های دیگه ؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون |
RE: درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - nlp@2015 - 18 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ
سلام.به نظرم آمار و گسسته رو حذف نکنید و بخونید سفید گذاشتن ریاضی هم خوب نیس.ولی محاسبات اصلا حسابی روس نیس خودم با اینکه خونده بودم ولی تستاش بد و وقت گیر بود و هیچی نتونستم بزنم. |
RE: درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - irzeynab - 18 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: سلام.به نظرم آمار و گسسته رو حذف نکنید و بخونید سفید گذاشتن ریاضی هم خوب نیس.ولی محاسبات اصلا حسابی روس نیس خودم با اینکه خونده بودم ولی تستاش بد و وقت گیر بود و هیچی نتونستم بزنم. |
RE: درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - nlp@2015 - 18 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)irzeynab نوشته شده توسط:همین امسال ۵۰ نرم شدم.اینجا تجاربمو گفتم ایشالا ک بدردتون بخوره(18 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: سلام.به نظرم آمار و گسسته رو حذف نکنید و بخونید سفید گذاشتن ریاضی هم خوب نیس.ولی محاسبات اصلا حسابی روس نیس خودم با اینکه خونده بودم ولی تستاش بد و وقت گیر بود و هیچی نتونستم بزنم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درس آمار و احتمالات در ارشد ۹۵ - irzeynab - 19 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:(18 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۱۶ ب.ظ)irzeynab نوشته شده توسط:همین امسال ۵۰ نرم شدم.اینجا تجاربمو گفتم ایشالا ک بدردتون بخوره(18 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۰۶ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: سلام.به نظرم آمار و گسسته رو حذف نکنید و بخونید سفید گذاشتن ریاضی هم خوب نیس.ولی محاسبات اصلا حسابی روس نیس خودم با اینکه خونده بودم ولی تستاش بد و وقت گیر بود و هیچی نتونستم بزنم. خوندم تجربیاتتون رو ! برای ما هم دعا کنید مثل شما موفق شیم ! هر کی نتیجه تلاشش رو بیینه ! ممنونم که سوالاتمو جواب دادین . |