تالار گفتمان مانشت
شبکه های اجتماعی ! - نسخه‌ی قابل چاپ

شبکه های اجتماعی ! - ezra - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۰ ب.ظ

سلام

دوستان اگر کسی در زمینه ی social network ها تا حالا کار کرده
اگه یه توضیح کلی در این مورد بهم بده ممنون میشم

اینکه مثلاً به چه علومی وابسته است
آیا جزء فیلدهای رایج واسه نوشتن مقاله هست یا فیلد سختیه و هرکسی نمیتونه روش کار کنه ؟

و از این قبیل اطلاعات ..... !!!!!!!!!!

شبکه های اجتماعی ! - codin - 27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ

سلام
جزوه فیلد های خوش مقاله محسوب میشه و نسبت به فیلدهای سیگنالی حداقل به نظر من ساده تر هست.علومی که نیاز داره یه سری بحث هایی هست که از جامعه شناسی میاد که خیلی زیاد نیست.بیشتر مباحثش حول گراف های بزرگ(شبکه) و الگوریتم های گراف و یادگیری ماشین و .. است.

RE: شبکه های اجتماعی ! - ezra - 28 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ

(۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  سلام
جزوه فیلد های خوش مقاله محسوب میشه و نسبت به فیلدهای سیگنالی حداقل به نظر من ساده تر هست.علومی که نیاز داره یه سری بحث هایی هست که از جامعه شناسی میاد که خیلی زیاد نیست.بیشتر مباحثش حول گراف های بزرگ(شبکه) و الگوریتم های گراف و یادگیری ماشین و .. است.

ممنون از جواب

پس همونطور که حدس میزدم بیشتر به حوزه ی هوش گرایش داره تا به نرم !!!!

راستی کتاب مرجعی از این مبحث سراغ دارید ؟
هر چی باشه تا حالا واحدی در این زمینه پاس نکردیم و مجبوریم قبل از هرکاری کتاب بخونیم !

RE: شبکه های اجتماعی ! - codin - 28 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ق.ظ

(۲۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط:  
(27 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  سلام

ممنون از جواب

پس همونطور که حدس میزدم بیشتر به حوزه ی هوش گرایش داره تا به نرم !!!!

راستی کتاب مرجعی از این مبحث سراغ دارید ؟
هر چی باشه تا حالا واحدی در این زمینه پاس نکردیم و مجبوریم قبل از هرکاری کتاب بخونیم !
بستگی داره به چه نگرشی بهش نگاه کنین بیشتر از این منظر به هوش نزدیکه که عموم الگوریتم ها و مقالات با simulation و .. اثبات میشن و نه یه اثبات سفت و سخت ریاضی.
کتاب هم زیاده اما خب کتابا شاید خیلی دید ندن دقیقا داره چه کارهایی انجام میشه چون فیلد خیلی گسترده هست.برای شروع به نظرم از مقاله های یوری لسکوک شروع کنین خوبه

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.