تالار گفتمان مانشت
هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - march1905s - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۶ ب.ظ

دوستان کسی مبلغ دقیق شهریه شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر رو میدونه چقدره ؟

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - m.teymourpour - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۳۲ ب.ظ

تو دفترچه که چیزی ننوشته و گفته برین سایت دانشگاه
ولی با توجه به شهریه های پارسال و ۲۵ درصد افزایش که گفتن میتونن داشته باشن، فک کنم به طور متوسط ترمی ۲/۵ بشه
بقیه خرجا دیگه به کنار

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hoomanab - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ

سلام دانشگاه تهران، با ۱۲ واحد غیر عملی ۲۴۰۰ تقریبا.
هزینه ثابت هم تقریبا ۷۰۰ فکر می کنم
با آزاد زیاد فرقی نداره

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - march1905s - 01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  سلام دانشگاه تهران، با ۱۲ واحد غیر عملی ۲۴۰۰ تقریبا.
با آزاد زیاد فرقی نداره

یعنی ترمی ۳۱۰۰ ؟

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳ ق.ظ

چه زیاااد! امیر کبیرو من از این کمتر شنیدمااا ینی تهران گرونتره؟؟

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - arefeh.hp - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۵ ق.ظ

واقعا چرا تهران گرونتره؟؟ مثلا به خاطر اعتبار دانشگاهشه یا چیز دیگه؟

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ق.ظ

فقط به خاطر اسم دانشگاه سو استفاده میکنن گرونتر میگیرن! دیگ ۳ تومن خیلیه به نظرم!

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - arefeh.hp - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ق.ظ

اره والله. به نظرم تهران و امیرکبیر اون چنان هم تفاوتی با هم ندارن که تهران این قدر بیشتر میگیره.UndecidedUndecided

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - march1905s - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ب.ظ

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

واسه پارساله ۲۰ درصده امسالم بهش اضافه کنید ...
خیلی زیاده Big Grin Sad(((

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - maryam.raz - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ

(۰۱ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  سلام دانشگاه تهران، با ۱۲ واحد غیر عملی ۲۴۰۰ تقریبا.
با آزاد زیاد فرقی نداره

یعنی ترمی ۳۱۰۰ ؟
این ۲۴۰۰ که گفتن با هزینه ثابت بود . کلا ۲۴۰۰ میشه البته اون ۲۵ درصد افزایش رو هم حساب کردن وگرنه من که پرسیدم گفتن دو تومن بوده

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 02 خرداد ۱۳۹۴ ۰۵:۲۷ ب.ظ

(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ)march1905s نوشته شده توسط:  
(01 خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  سلام دانشگاه تهران، با ۱۲ واحد غیر عملی ۲۴۰۰ تقریبا.
با آزاد زیاد فرقی نداره

یعنی ترمی ۳۱۰۰ ؟
این ۲۴۰۰ که گفتن با هزینه ثابت بود . کلا ۲۴۰۰ میشه البته اون ۲۵ درصد افزایش رو هم حساب کردن وگرنه من که پرسیدم گفتن دو تومن بوده
مرسی از اطلاع رسانیتون ترسیدم گفتم ۳۱۰۰ خیلی میشهSmile

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hesperus - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۲۷ ق.ظ

اطلاعات مربوط به شهریه که در سایت دانشگاه خواجه نصیر زده بود:
ثابت ۸۰۰
متغیر هر واحد ۲۰۰
پایان نامه نظری ۳۵۰
پایان نامه آزمایشگاهی و کارگاهی ۴۵۰

حالا ترم اول اگه ۱۲ واحد بدهند = ۲,۴۰۰,۰۰۰
که با شهریه ثابت میشه = ۳,۲۰۰,۰۰۰

بچه ها به نظرتون درست حساب کردم؟!!
آخه خیلی زیاده!!!!!

اینم لینک شهریه:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ

بله درست حساب کردید ولی امیر کبیر خیلی کمتر درمیاد حدود ۲۴۰۰ میشه من نمیدونم رو چه حسابی اضافه میکنن اینا

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - hesperus - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  بله درست حساب کردید ولی امیر کبیر خیلی کمتر درمیاد حدود ۲۴۰۰ میشه من نمیدونم رو چه حسابی اضافه میکنن اینا
به نظرم تمام دانشگاه های تهران شهریه شبانه شان یکی باشه اینو بر اساس لینکی که دوستمون بالاتر گذاشته بودن میگم

توی جدولی که توی این سایت هست (البته مال پارساله) شهریه اکثر دانشگاه های تهران یکسان بوده.
یعنی امسال فرق داره؟ خواجه نصیر گرون تره با این دانشگاه بی امکاناتش؟!!!!!!

RE: هزینه ی شبانه دانشگاه تهران و امیرکبیر - nlp@2015 - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ق.ظ

(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ)hesperus نوشته شده توسط:  
(03 خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۴۵ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط:  بله درست حساب کردید ولی امیر کبیر خیلی کمتر درمیاد حدود ۲۴۰۰ میشه من نمیدونم رو چه حسابی اضافه میکنن اینا
به نظرم تمام دانشگاه های تهران شهریه شبانه شان یکی باشه اینو بر اساس لینکی که دوستمون بالاتر گذاشته بودن میگم

توی جدولی که توی این سایت هست (البته مال پارساله) شهریه اکثر دانشگاه های تهران یکسان بوده.
یعنی امسال فرق داره؟ خواجه نصیر گرون تره با این دانشگاه بی امکاناتش؟!!!!!!
امیرکبیر هم مال سال ۹۴ جدیدشو زده ک حدود ۲۴۰۰ درمیاد. هر کی هرچقدر میخاد میگیره انگار