![]() |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - نسخهی قابل چاپ |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - soorena - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۴۹ ب.ظ
امیدوارم برای دوستان مفید واقع بشه |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - ۲۴۷۱ - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ
تبریک تبریک تبریک |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - gunnersregister - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
تبریک فراوان. |
RE: 1 فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - afrooz-OMD - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۵ ب.ظ
ممنون که کارنامه تونو گذاشتین امیدوارم هرچه زودتر مصاحبه شمارو هم ببینیم بازم تبریک عرض میکنم |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - v.i.d.a - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ
تبریک میگم. انشاالله همیشه موفق باشین. |
RE: 1 فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - v.alimohamadi - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۵۷ ب.ظ
سلام من نمی تونم فایل کارنامه ها رو باز کنم ... چرا ! و البته تبریک لطفا درصد هاتونو تایپ کنید . ممنون |
RE: 1 فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - niiiliii70 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ
تبریک فراوااااااااان کدوم گرایش رو انتخاب می کنین؟ |
RE: 1 فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - soorena - 30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ)niiiliii70 نوشته شده توسط: تبریک فراوااااااااان با تشکر از همگی سوال خوبیه هنوز نمیدونم ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
۱ فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - Happiness.72 - 08 مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۴۴ ب.ظ
تبریک موفق باشید |
RE: 1 فناوری اطلاعات و تجارت و ۲ شبکه و امنیت - Innocence - 16 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ
لطفا منابعی که خوندین رو بگین.. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk |