۲۶ دانش - نسخهی قابل چاپ |
۲۶ دانش - SepidehP - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۹ ق.ظ
تهران قبول میشم؟ پایه ۲۰/۹۳ تخصصی ۲۳/۸۹ زبان سفید |
۲۶ دانش - hasangharib - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ق.ظ
تبریک دوست عزیز. حتما قبول میشید رتبه علوم کامپیوترتون چند شد>؟ |
۲۶ دانش - SepidehP - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۸ ق.ظ)hasangharib نوشته شده توسط: تبریک دوست عزیز.ممنونم سوالات علوم کامپیوتر جواب ندادم. فقط ۲_۳ تا سوال که مشترک بود! درواقع داشتم اوناییکه که مشترک بود رو تو پاسخنامه علوم کامپیوتر وارد می کردم که وقت تموم شد. رتبه علوم کامپیوترم هزار و خرده ای شد. |
۲۶ دانش - omid93 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام شبانه تهران بعدش روزانه خوارزمی فکر نکنم روزانه تهران قبول شوید رتبه ۳۵۲ هم شاید روزانه یزد و روزانه علوم مازندران قبول شدید |
۲۶ دانش - omid93 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ
بستگی به دیگران شاید روزانه تهران هم بشود ولی احتمالش کم است شبانه تهران و روزانه خوارزمی ۱۰۰ درصد هست |
۵ دانش ۲۶۶ علوم - zarch - 23 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۳ ب.ظ
من سرمایه گذاری م روی دانش بود بقصد رتبه ۱ امدم روی ۵ گیر کردم ناراحتم |
RE: ۲۶ دانش - software94 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
بچه ها دوستم بیست ویک مهندسی دانش شده,احتمالش هست تهران شبانه بیاره؟خیلی براش مهمه |
۲۶ دانش - SepidehP - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: سلام (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۳ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: بستگی به دیگران شاید روزانه تهران هم بشود ولی احتمالش کم است شبانه تهران و روزانه خوارزمی ۱۰۰ درصد هست آخه ظرفیت روزانه دانش شده ۲۱ نفر! برام مهمه که تهران قبول شم و احتمالا شبانه نزنم قبول نمیشم؟؟؟؟ |
RE: ۲۶ دانش - SepidehP - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۳ ب.ظ
البته منظورم شهر تهرانه...یعنی خوارزمی میارم؟؟؟؟ ظرفیتا خیلی اومده پایین |
RE: ۲۶ دانش - arefeh.hp - 26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۳ ب.ظ)urania نوشته شده توسط: البته منظورم شهر تهرانه...یعنی خوارزمی میارم؟؟؟؟ ظرفیتا خیلی اومده پاییناگه ۲۱ نفر میگیرن احتمالش خیـــــــــلی زیاده. |
۲۶ دانش - omid93 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ
قبول شدن شبانه و نرفتن باعث محرومیت ۲ ساله می شود یا فقط روزانه قبول شدن و نرفتن باعث محرومیت می شود؟ |
۲۶ دانش - SepidehP - 29 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۵ ب.ظ)omid93 نوشته شده توسط: قبول شدن شبانه و نرفتن باعث محرومیت ۲ ساله می شود یا فقط روزانه قبول شدن و نرفتن باعث محرومیت می شود؟دفترچه امسال رو نخوندم ولی هیچ سالی اینطور نبوده که شبانه محرومیت داشته باشه |